Microsoft Excel

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Cornel
Locotenent

Microsoft Excel

Mesaj de Cornel »

Zilele astea m-am uitat peste subiectele de la proba de tic. La sectiunea dedicata excel-ului am vazut ca in office 2007 nu se activeaza virtual ribbon; ciudat cum de in word merge ok, iar in excel nu. Stie careva ce se intampla acolo?
Cornel
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu am ramas pe calculatorul de acasa tot cu 2003, dar luni ma uit la scoala la 2010 cum si ce se intampla.

Ribbon-ul de la MS Word 2010 merge foarte bine, am ajuns pana la urma la toate optiunile; am studiat putin problema in ultimele zile ca deja era enervanta cautarea dupa o optiune.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Cornel
Locotenent

word

Mesaj de Cornel »

intr-adevar la word nu ai nicio problema comparativ cu 2003; in excel insa se pare ca trebuie memorate comenzile rapide pentrun diferitele functii; dar de exemplu pur si simplu nu se poate redenumi un worksheet daca nu poti ajunge pe acolo.... hm!
Cornel
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Apropo de word si excell...Tot pe aceeasi unda sunt si eu.Doresc niscaiva cursuri de tich pentru clasa a ixa si a xa.Facui rost de ele(candva.Dar le-am pierdut) problema ar fi fost ca nu am un anumit program sa le deschid deoarece sunt in format pdf.Rog sa m-ajute cineva.Multumesc.Manu stiu ca mi-ai mai explicat candva ce-mi trebuie.Nu e problema asta ca ma uit pe forum in topicul creeat de mine si sustrag programele de care am nevoie.Insa problema ar fi acele documente pdf.Cum le procur?Cine mi le poate da si mie?
Cornel
Locotenent

ribbon

Mesaj de Cornel »

in fine, dupa ce am facut ceva sapaturi, problema cu office 2007 excel s-a rezolvat: nu era jawsul de vina, ci activarea meniului ribbon in insusi excel: asadar, pentru cei care lanseaza aplicatia pentru prima data, trebuie data comanda ctrl + f1 care va restaura meniul. De acum cu jaws e accesibil in totalitate acest meniu.
Dau mai jos si cateva comenzi rapide, folositoare in excel, mai ales ca proba de TIC este contra timp; altfel, nu prea sfatuiesc utilizatorii sa memoreze comenzi, ci sa stie cu prioritate cum sa ajunga unde isi doresc intr-un meniu in forma clasica:
shift+f11 - insereaza o foaie (worksheet) in registrul de calcul;
ctrl + 0 - ascunde coloana pe care ne aflam;
ctrl+9 - ascunde randul curent;
alt+o urmat de h apoi r - redenumeste foaia de calcul;
alt+e urmat de l - sterge foaia de calcul;
alt+e urmat de m - muta foaia de calcul;
ctrl+1 - acces la formatarile unei celule.
Cornel
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Va salut prieteni!Cine ma poate invata si pe mine cu ce se mananca Excell asta?Am de facut pentru tic un referat despre interogari acces in microsoft acces si nu stiu cum sa fac.Ma gasiti pe skype shady.hashim,yahoo mesenger shady_rapid2008@yahoo.com sau la numarul de telefon0762113710.Va multumesc.P.S:Poate-mi mai explica si mie cineva cate ceva despre Excel asta.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut,
Pentru referatul tau nu te ajuta cu nimic explicatiile despre Microsoft Excel, pentru ca tu trebuie sa scrii despre Microsoft Access, care e alt program.
Excel e un program de calcul tabelar, Access e pentru baze de date.
Numai bine,
Andreea
Scrie răspuns