Sistemele de operare iOS si Mac - accesibilitate, programe
Moderator: Manu
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
-
- Colonel
Poti sa-l comanzi direct de pe siteul producatorului, http://standscan.com/
Scrie ca livreaza cam in toata lumea, accepta card si paypal. Am facut estimare de transport pana in Romania, la Cluj, de pe siteul lor si iese 12 dolari. Deci StandScan Pro cu transport pana in Romania prin posta te-ar costa 41,95 dolari.
Taxe vamale n-ar trebui sa ai de platit, ca nevazator, dar este posibil sa fie nevoie sa mentioneze si ei asta in documentele vamale deci e bine sa le spui cand faci comanda.
Scrie ca livreaza cam in toata lumea, accepta card si paypal. Am facut estimare de transport pana in Romania, la Cluj, de pe siteul lor si iese 12 dolari. Deci StandScan Pro cu transport pana in Romania prin posta te-ar costa 41,95 dolari.
Taxe vamale n-ar trebui sa ai de platit, ca nevazator, dar este posibil sa fie nevoie sa mentioneze si ei asta in documentele vamale deci e bine sa le spui cand faci comanda.
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
-
- Locotenent - colonel
-
- Colonel
Uitandu-ma la poze, zic ca depinde ce vrei sa scanezi. O factura pe o foaie A4 - da, merita. O pagina dintr-o revista, iar merita. La o carte am dubii, fiindca nu are niciun fel de mecanism care sa tina cartea deschisa pentru a putea fotografia paginile. Asadar, o sa o tii cu mana, ceea ce inseamna ca iti intra mana in cadru si la cotor e posibil sa nu se vada bine literele. Totusi, daca e genul de carte care sta deschisa fara s-o tii, sau doar tinand-o usor de margini, s-ar putea sa mearga.GruiaVelicu scrie:Sal Amdreea, poti sa te uiti si tu un pic la produs? Sa vezi, dupa parerea ta, daca merita. Adica daca o fi folositor. Ma refer la faptul ca tu vezi si sti un pic si ce necesitati au nevazatori.
Ca spatiu maxim de scanare admite o foaie A4, deci o carte mica deschisa ar intra cu ambele pagini, iar la una tip A4, pagina cu pagina.
Pe scurt, daca il vrei pentru scanat acte, ia-l. Daca il vrei pentru carti, e usor incomod.
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
salutare din nou. Scriu aici despre un serviciu care converteste fisiere cam in toate formatele. Este vorba de www.robobraille.org. Ce ne intereseaza pe noi cei cu iphonuri este faptul ca se pot converti si in epub. Trimitand cartea la epub@robobraille.org vom primi in circa jumatate de ora cartea convertita in epub. Mie o carte mi-a facut-o corect, una nu a putut sa o faca.
Gruia
-
- Locotenent - colonel
Revin cu inca un mesaj despre robobraille. Desi converteste cartile, trebuie spus ca dupa ce am deschis cartea am vazut ca sunt probleme cu diacriticile pentru limba romana, mai precis ș nu il citeste deloc ț il citeste t si ă il citeste a simplu. Cu cele care exista si in alte limbi e ok, adica î sâ.
Gruia
-
- Locotenent - colonel