Citirea subtitrarilor in film de catre nevazatori

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salutare.Vreau si eu sa stiu ce format ar trebui sa aibe subtitrarea filmului sa-mi fie citita si detectata in momentul incarcari in program la KM player si cum o introduc in program?
BosGrigore
Plutonier

Mesaj de BosGrigore »

Citeste topicul cu programul creat de Vortex.
Salut,
Dupa lupte seculare care chiar au durat niste ani, am facut si eu un program si l-am pus pe net, poate il mai folosesc si altii. Aveti detalii mai jos:
VoiSub este un program care citeşte cu voce subtitrările fişierelor video redate cu Winamp sau KM Player. În viitor, lista player-erelor suportate s-ar putea extinde.
Ca voce, programul va folosi fie un cititor de ecran, dacă este instalat si activ, fie o voce SAPI 5. Mai exact vocea aleasă implicită în control panel.
Cititoarele de ecran suportate sunt: Jaws, Window Eyes, NVDA şi System Access.
Singurul format de titrări suportat pentru moment este srt. De asemenea, asta s-ar putea schimba într-o versiune ulterioară.
Grigore
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Va salut prieteni!Va rog sa-mi explicati si mie cum adaug voi sub in KM player pentru a-mi citi jawsul subtitrarea unui film.Va multumesc.
BosGrigore
Plutonier

Mesaj de BosGrigore »

Fisierele .avi si .srt trebuie sa fie in acelasi folder.
Mergi in Voisub si cauti fisierul Voisub.exe pe care il deschizi apoi dai space pe open subtitle.
Cauti fisierul .srt pe care il deschizi.
In sfirsit redai fisierul .avi cu km player si jaws-ul va incepe sa citeasca subtitrarea sincronizata cu vocea.
Grigore
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Ghinion.Nu vrea si pace...ma rog nu am incredere ca am facut tocmai conform instructiunilor dar oricum am incercat.Nu stiu care ar putea fi problema.Presupun ca am umblat unde si cum trebuie asa cum mi s-a spus dar nu sunt tocmai sigur de ce nu functioneaza.Ma gasesti pe mesenger la adresa shady_rapid2008@yahoo.com sau skype shady.hashim sau la numarul de telefon0762113710.
BosGrigore
Plutonier

Mesaj de BosGrigore »

Shady, daca nu sti sa utilizezi Voisub sa ai instalat winamp si Voisub pe pc si miine dupa ora 10.00 AM te sun pe mes. Eu am urmarit filmul serial Naufragiatii care are 6 sezoane si aproximativ 123 de episoade si a mers perfect. Asa ca pe miine, te salut!
In loc de KM player vom utiliza winamp.
Grigore
Scrie răspuns