Pontes Millionaire, varianta a jocului Vrei sa fii milionar
- Manu
- General de divizie
Da, acea eroare apare din cate am vazut la setul de Cultura generala la primul joc intrebarea 6.
Nu am scormonit inca sa vad ce o fi, dar apare invariabil la prima incercare pe Cultura generala (Ghita Potra) dupa instalarea jocului.
Nu am scormonit inca sa vad ce o fi, dar apare invariabil la prima incercare pe Cultura generala (Ghita Potra) dupa instalarea jocului.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
Inca un set scris de Ghita Potra, de aceasta data din Literatura.
E disponibil la actualizarea din interfata principala sau ca inclus in installer-ul principal de la www.milionar.pontes.ro.
E disponibil la actualizarea din interfata principala sau ca inclus in installer-ul principal de la www.milionar.pontes.ro.
- Manu
- General de divizie
Cine este interesat, poate actiona din nou butonul de actualizare din interfata principala a jocului Pontes Millionaire, Vrei sa fii milionar.
A aparut un nou set de intrebari, de aceasta data din sport. Cel care a formulat intrebarile este Ghita Potra.
Cine nu are jocul, il poate descarca direct de la link-ul urmator:
Descarcare Pontes Millionaire
Pachetul de instalare cuprinde si el toate seturile de intrebari.
De asemenea jocul a fost recompilat ca sa nu mai existe riscul sa I se para antivirusului fara motiv ca ar fi ceva in neregula cu el.
Pagina jocului Pontes Millionaire, cu statistici amanuntite si alte informatii, este la: www.milionar.pontes.ro.
A aparut un nou set de intrebari, de aceasta data din sport. Cel care a formulat intrebarile este Ghita Potra.
Cine nu are jocul, il poate descarca direct de la link-ul urmator:
Descarcare Pontes Millionaire
Pachetul de instalare cuprinde si el toate seturile de intrebari.
De asemenea jocul a fost recompilat ca sa nu mai existe riscul sa I se para antivirusului fara motiv ca ar fi ceva in neregula cu el.
Pagina jocului Pontes Millionaire, cu statistici amanuntite si alte informatii, este la: www.milionar.pontes.ro.
- Manu
- General de divizie
Aseara mi-am amintit ca am o baza de date cu o mie de intrebari despre antichitatea romana: istorie, literatura, mitologie etc.
E vorba de testele grila propuse ca variante posibile pentru examenul de bacalaureat la limba latina, subiectul 3. Erau o suta de teste a cate 10 itemi, deci fix o mie de intrebari. Pe site-ul www.bac.limbalatina.ro aceste o mie de intrebari sunt sub forma de teste online dinamice.
Am stat acum si am convertit totul intr-un format specific jocului Pontes Millionaire, astfel incat pentru sectiunea dinainte de primul prag din joc sunt 400 de intrebari, pentru sectiunea dintre cele doua praguri sunt 300 si pentru partea de dupa cel de-al doilea prag sunt alte 300 de intrebari.
Era pacat sa se piarda de tot munca depusa de cei care au creat testele pe la Ministerul Educatiei.
In combo setul apare cu numele Antichitatea romana (Colectiv).
Setul este deja disponibil prin sistemul de Actualizare.
E vorba de testele grila propuse ca variante posibile pentru examenul de bacalaureat la limba latina, subiectul 3. Erau o suta de teste a cate 10 itemi, deci fix o mie de intrebari. Pe site-ul www.bac.limbalatina.ro aceste o mie de intrebari sunt sub forma de teste online dinamice.
Am stat acum si am convertit totul intr-un format specific jocului Pontes Millionaire, astfel incat pentru sectiunea dinainte de primul prag din joc sunt 400 de intrebari, pentru sectiunea dintre cele doua praguri sunt 300 si pentru partea de dupa cel de-al doilea prag sunt alte 300 de intrebari.
Era pacat sa se piarda de tot munca depusa de cei care au creat testele pe la Ministerul Educatiei.
In combo setul apare cu numele Antichitatea romana (Colectiv).
Setul este deja disponibil prin sistemul de Actualizare.
- Manu
- General de divizie
Intrebari din seria Harry Potter
Am mai creat si eu un set pentru Pontes Millionaire, de data asta din Harry Potter. Am incercat sa apreciez cat mai bine gradul de dificultate al intrebarilor, astfel incat sa fie presarate in cele trei sectiuni cat mai echitabil.
Mentionez ca intrebarile sunt doar din cele 7 carti in varianta romana in traducerea Ioanei Iepureanu.
Asadar, vor fi intalnite tot timpul nume precum: Plesneala si nu Snape, Poponeata si nu Longbottom, Cercetas si nu Gryffindor etc.
Sunt in total 225 intrebari, distribuite 90, 85, respectiv 50.
Cine este interesat, poate da click pe butonul Actualizare din interfata jocului sau poate descarca intreg pachetul de instalare care contine toate seturile de la:
www.milionar.pontes.ro
Mentionez ca intrebarile sunt doar din cele 7 carti in varianta romana in traducerea Ioanei Iepureanu.
Asadar, vor fi intalnite tot timpul nume precum: Plesneala si nu Snape, Poponeata si nu Longbottom, Cercetas si nu Gryffindor etc.
Sunt in total 225 intrebari, distribuite 90, 85, respectiv 50.
Cine este interesat, poate da click pe butonul Actualizare din interfata jocului sau poate descarca intreg pachetul de instalare care contine toate seturile de la:
www.milionar.pontes.ro
-
- General de corp de armata
Păcăleală de 1 aprilie?
Rezolvaţi online sute de şarade
Puteţi încerca şi Pontes Şarade, o aplicaţie pentru Android cu toate şaradele de pe acest forum
Puteţi încerca şi Pontes Şarade, o aplicaţie pentru Android cu toate şaradele de pe acest forum
- Manu
- General de divizie
Nu, pacaleala de 1 aprilie ar putea fi ca a aparut un set de intrebari din Stapanul inelelor, dar si asta nu ar fi chiar o pacaleala deoarece se lucreaza in prezent si la intrebari din aceasta serie, se ocupa Teofil, el e maestru in domeniu, a studiat chiar si limba aceea creata special de Tolkien pentru cartile lui.
- Manu
- General de divizie
La seturile cu multe intrebari, mai ales pana la primul prag, calculatoarele mai slabe stau cam mult dupa terminarea intr-oului sonor pentru o noua intrebare.
Pentru cine are probleme cu viteza de rulare am facut o modificare in cod, astfel incat nu va mai sta decat la prima intrebare, eventual si la a sasea si a unsprezecea.
Practic citirea fisierului cu intrebari si decriptarea continutului nu se mai intampla inaintea fiecarei intrebari, ci doar la inceput de grup de 5.
Modificarea nu este anuntata la update fiind una minora, desi importanta mai ales pentru cei care jucau seturi precum Cultura generala sau Antichitatea romana pe un calculator mai vechi de 4-5 ani sau cu procesor Atom.
Pentru cine are probleme cu viteza de rulare am facut o modificare in cod, astfel incat nu va mai sta decat la prima intrebare, eventual si la a sasea si a unsprezecea.
Practic citirea fisierului cu intrebari si decriptarea continutului nu se mai intampla inaintea fiecarei intrebari, ci doar la inceput de grup de 5.
Modificarea nu este anuntata la update fiind una minora, desi importanta mai ales pentru cei care jucau seturi precum Cultura generala sau Antichitatea romana pe un calculator mai vechi de 4-5 ani sau cu procesor Atom.
- Manu
- General de divizie
Actualizare Pontes Millionaire
A aparut pentru jocul Vrei sa fii milionar un nou set de intrebari de cultura generala creat de Viorel Serban, editat de Ghita Potra.
Intrebarile au fost create cu cate trei variante de raspuns pentru concursul Pe Meridianele Lumii organizat de ANR.
Ghita Potra a aranjat intrebarile in formatul specific jocului Pontes Millionaire, adăugandu-i totodată fiecareia o a patra varianta de raspuns.
Sunt in jur de 600 de intrebari.
Pentru a incerca noul set, nu trebuie decat actualizat jocul apasand butonul corespunzator din interfata principala a Pontes Millionaire.
Descarcare joc si vizualizare statistici la:
www.milionar.pontes.ro
Intrebarile au fost create cu cate trei variante de raspuns pentru concursul Pe Meridianele Lumii organizat de ANR.
Ghita Potra a aranjat intrebarile in formatul specific jocului Pontes Millionaire, adăugandu-i totodată fiecareia o a patra varianta de raspuns.
Sunt in jur de 600 de intrebari.
Pentru a incerca noul set, nu trebuie decat actualizat jocul apasand butonul corespunzator din interfata principala a Pontes Millionaire.
Descarcare joc si vizualizare statistici la:
www.milionar.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Actualizare 15 septembrie 2013
Exista disponibil pentru actualizarea Pontes Millionaire un set de intrebari creat de Hajnala Ioto, care contine peste 150 de intrebari din domeniul tehnologiei informatiei.
Jocul intreg pentru cei care nu il au inca instalat, precum si statistici amanuntite despre cum s-a jucat fiecare set in parte, cate milioane au fost castigate de-a lungul timpului, cate zile de joc efectiv constituie cele peste o suta de mii de jucari si altele se afla la:
www.milionar.pontes.ro
Jocul intreg pentru cei care nu il au inca instalat, precum si statistici amanuntite despre cum s-a jucat fiecare set in parte, cate milioane au fost castigate de-a lungul timpului, cate zile de joc efectiv constituie cele peste o suta de mii de jucari si altele se afla la:
www.milionar.pontes.ro
-
- Capitan
- Manu
- General de divizie
Cum adica sa joci cu cineva?
Sa tot jucati una tu, una el, cine ajunge mai departe face un punct?
Sau sa jucati pe aceleasi intrebari si care pica primul sa piarda punctul?
Sau face un numar de puncte egal cu diferenta dintre numarul de intrebari reusite cel care a ajuns mai departe?
Ma gandeam si eu ca as putea importa in MySQL toate intrebarile si sa fie si o varianta standard online. Vrei sa fii milionar era un joc individual, de aceea ma intrebam cum s-ar putea juca impotriva cuiva.
Sa tot jucati una tu, una el, cine ajunge mai departe face un punct?
Sau sa jucati pe aceleasi intrebari si care pica primul sa piarda punctul?
Sau face un numar de puncte egal cu diferenta dintre numarul de intrebari reusite cel care a ajuns mai departe?
Ma gandeam si eu ca as putea importa in MySQL toate intrebarile si sa fie si o varianta standard online. Vrei sa fii milionar era un joc individual, de aceea ma intrebam cum s-ar putea juca impotriva cuiva.
-
- Capitan