Editoare de clipuri

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Shady
Locotenent

Editoare de clipuri

Mesaj de Shady »

Va salut.Am si eu o curiozitate.Exista programe prin care pot sa editez un clip video downloadat de pe youtube cu youtube downloader?Ceva-n genul lui sound forge doar ca sa pot face modificari la clipurile downloadate.Daca stiti astfel de programe va rog trimite-ti-mi legatura de unde-l pot downloada.Multumesc Anticipat.
Cornel
Locotenent

clipuri

Mesaj de Cornel »

Depinde ce vrei sa editezi; fisierele video presupun un grad mai mare de complexitate: bunoara, poti sa faci in asa fel ca in cazul unui videoclip sa pastrezi sunetul si sa suprapui peste sunet un video creat de tine; daca vrei ca in fisierul video original sa inserezi cadre, iarasi se poate, dar afectezi lungimea si apar discrepante intre sunet si imagine; unele playere, chiar gomplayer iti dau posibilitatea sa scoti cadre de tip poza dintr-un film pe care, cu un alt program le poti insera, dar aici e munca multa si calitatea va fi afectata; imagineaza-ti ca o secunda dintr-un video contine la o comprimare destul de mare, cam 20 de cadre, deci cat ar fi de lucru ca sa scoti cateva secunde cu creatie proprie, asta presupunand ca ai eliminat cu succes cadrele originale.
Cornel
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Vreau sa reeditez un clip....defapt nu chiar sa-l reeditez.Am un clip din care vreau sa tai anumite fragmente si sa pastrez ce ramane.
Cornel
Locotenent

cutter

Mesaj de Cornel »

in cazul asta ai nevoie doar de un simplu video cutter; tai portiunile care nu iti trebuie si relipesti secventele. In general gasesti pe net astfel de programe (nu prea sunt free); daca vrei, poti sa imi trimiti fisierul, depinde si cat e de mare, si imi spui de unde pana unde sa fie taiat...
Cornel
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Am o alta idee.Iti las adresa de skype si-mi trimiti programul daca-l ai.Adresa de skype este shady.hashim iar de mesenger shady_rapid2008@yahoo.com
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Daca filmuletul e avi, vei putea folosi VirtualDub care are avantajul de a fi free. Nu am testat accesibilitatea.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

La mine zice ca e FLV.In cazul asta care program e bun?Probabil am uitat sa precizez ca filmul a fost downloadat cu youtube downloader.
BosGrigore
Plutonier

Mesaj de BosGrigore »

Utilizeaza programul urmator;
Solveigm - Video splitter
iar pentru a converti .flv in avi asteapta putin sa-ti dau o adresa.
Grigore
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Am inteles.DDar ce ai vrut sa spui in continuare?Adica ai spus sa folosesc acel program dar pentru convertire?
BosGrigore
Plutonier

Mesaj de BosGrigore »

Pentru a converti fisierele flv utilizeaza gratuit programul online de la urmatoarea adresa:
http://video.online-convert.com/
Grigore
Scrie răspuns