JAWS for Windows - informatii diverse, trucuri, posibilitati
Moderator: Manu
Salutare.Ma gandeam daca se poate organiza un curs de utilizare jaws pentru persoanele care se descurca mai greu cu acest program.Sa-nvete si cei ce nu se prea descurca sa faca ceva pe calculator.Ma gasiti pe adresa shady_rapid2008@yahoo.com sau skype shady.hashim.Ma gandesc la persoanele care abia incep sa utilizeze programul.Si pentru acele persoane care au acest program de ceva vreme dar nu fac decat sa stea pe yahoo si pe youtube(cum sunt eu).De pilda mi-as dori si eu sa-nvat sa creez site-uri sau sa creez jocuri sau programe.Astept raspunsuri.Va multumesc anticipat.
Re: Accesare Information Bar
Manu ori eu am gresit ceva ori e eronat raspunsul .Am cautat sa vad in ce zi cade 19.02.2014 si pe calendarul siteului zicea miercuri pe cand pe calendarul telefonului scria duminica.Si am scris ca-n exemplul tau.L-am urmat exact.
- Manu
- General de divizie
Daca te-ai uitat la www.calendar.pontes.ro, nu cred sa fie eronat raspunsul. Am incercat si eu acum si mi-a dat tot miercuri.
Daca anul acesta a fost marti, in caz ca iti amintesti, atunci sigur e corect ca anul viitor sa fie miercuri.
Daca anul acesta a fost marti, in caz ca iti amintesti, atunci sigur e corect ca anul viitor sa fie miercuri.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Locotenent - colonel
- Manu
- General de divizie
Nu stiu exact ce spui tu pe acolo...
Cred ca te-ai uitat gresit in calendarul telefonului. Chiar daca iti e modificata data telefonului din diverse motive, daca mergi in calendar exact la 19 februarie 2014, ziua ar trebui sa fie tot miercuri.
Daca ai un calendar de perete pentru 2014 si arata ca 19 februarie este in alta zi, inseamna ca este un bug in codul PHP de la www.calendar.pontes.ro.
Verifica si anunta-ne sa remediem.
Cred ca te-ai uitat gresit in calendarul telefonului. Chiar daca iti e modificata data telefonului din diverse motive, daca mergi in calendar exact la 19 februarie 2014, ziua ar trebui sa fie tot miercuri.
Daca ai un calendar de perete pentru 2014 si arata ca 19 februarie este in alta zi, inseamna ca este un bug in codul PHP de la www.calendar.pontes.ro.
Verifica si anunta-ne sa remediem.
- Manu
- General de divizie
Sigur ca nu e un bug, vazusem mesajul tau dupa ce il postasem pe al meu, ambele apar cu ora 15:29.
Am scris asa pentru ca nu prea stiam ce sa ii mai raspund lui Shady...
Am scris asa pentru ca nu prea stiam ce sa ii mai raspund lui Shady...
Buna dimineata
Discutia de aici e pasionanta asa ca vin si eu cu precizarile mele
Am verificat si eu cu telefonul si ziua de 2014 02 19 pica miercurea,
Am verificat si in autoit sa vad daca nu sunt gandaci din aia (bug-uri pentru cine nu e familiar cu termenii informatici)
In autoit codul
returneaza
Deci si aici miercuri
Discutia de aici e pasionanta asa ca vin si eu cu precizarile mele
Am verificat si eu cu telefonul si ziua de 2014 02 19 pica miercurea,
Am verificat si in autoit sa vad daca nu sunt gandaci din aia (bug-uri pentru cine nu e familiar cu termenii informatici)
In autoit codul
Cod: Selectaţi tot
#include <Date.au3>
$ziua=_DateDayOfWeek(_DateToDayOfWeek("2014", "02", "19"))
ConsoleWrite($ziua&@CRLF)
Cod: Selectaţi tot
>Running:(3.3.8.1):C:\Program Files\AutoIt3\autoit3.exe "E:\Campus\\test.au3"
Wednesday
+>09:20:25 AutoIT3.exe ended.rc:0
Toate cele bune!
Campus
Campus