Youtube downloader

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Shady
Locotenent

Youtube downloader

Mesaj de Shady »

Salutare prieteni.Lamuri-ti-ma si pe mine va rog cum pot downloada melodii de pe youtube cu youtube downloader?Exista niste combinatii de taste pentru a declansa download-ul?Foloseste cineva acest program?Ma gandeam la niste combinatii de taste pentru a declansa downloadarea.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Nu stiu daca e voie sa utilizezi un astfel de program... :)
Cand l-am incercat si eu acum ceva vreme, stiu ca trebuia parca sa iei URL-ul din address bar-ul browserului, apoi sa ii dai paste pe undeva in Youtube Downloader.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Cornel
Locotenent

scurtaturi

Mesaj de Cornel »

in youtube downloader 3.9.8 cu care lucrez eu nu sunt scurtaturi de taste, dar nici nu prea sunt necesare (cel putin pentru mine); ai un tab pentru paste la adresa si la vreo cinci taburi butonul de download; nici in alte versiuni nu am vazut scurtaturi; ar putea fi insa facut un script in Jaws numai ca aici depinde de ce program folosesti.
Cornel
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Ar fi super daca s-ar creea un script pentru acest program.Apropo Manu te rog frumos sa m-ajuti si pe mine sa-mi descarc programele necesare pentru creearea scripturilor.
Alexandru
Plutonier

Mesaj de Alexandru »

Apropo de descarcarea filmelor de pe Youtube: Eu folosesc o suita care cred ca e mult mai convenabila decat Youtube Downloader, este vorba despre DVD Video Soft. Pune la dispozitie utilizatorului cam tot de ce are nevoie. O sa mentionez doar cateva dintre programe:
- Free CD Burner (Dupa cum ii spune si numele, poate inscriptiona fisiere audio. Singurul dezavantaj e ca nu se poate da un nume CD-ului, dar in cazul in care acest lucru este necesar, se poate folosi de exemplu Windows Explorer. Alegand inscriptionarea pentru CD-Playe-re, se va deschide programul Windows Media Player. Ideea e ca nu se poate alege viteza inscriptionarii si nu se pot inscriptiona decat fisiere in format .wma.);
- Free MP3 Converter (Acesta poate sa extraga fisierele de pe CD in format .mp3, cu toate ca eu recomand programul CDex. In opinea mea, mai tot timpul reuseste sa extraga fisierele cu titlul original pe cand Free Audio CD To MP3 Converter nu poate face asta.);
- Free Audio Converter (poate converti un fisier dintr-un format in altul, de exemplu un ogg in wav.);
- Free Disk Burner (inscriptioneaza orice fel de date pe CD);
- Free DVD Burner (inscriptioneaza un fisier pe DVD, de exemplu in format .avi);
- Free DVD Video Converter (converteste continutul video de pe un DVD intr-un fisier video);
- Free Youtube Downloader (descarca fisiere de pe YouTube in format video.);
- Free Youtube to MP3 Converter (descarca filme de pe YouTube in formate audio ca mp3, wav, ogg etc);
- si lista poate continua;

Ar trebui sa mentionez un lucru: Adresa care trebuie inserata nu trebuie copiata din Address Bar. Trebuie apasata tasta B pana ce Jaws spune "Share Button" ori "Distribuire Button" si trebuie cautata caseta de editare care contine legatura. Mi se pare ca dupa ce butonul Distribuie este apasat, utilizatorul este pozitionat pe acea legatura.
IonPop
Colonel

Mesaj de IonPop »

Eu am tot cautat un program ca lumea cu care sa pot descarca de pe YouTube, dar nu am reusit sa gasesc. Celebrele YouTube Download managere au toate spyware, si nu prea imi place sa instalez asa ceva, asa ca ori de cate ori am aflat despre vre-un program cu care se poate descarca de pe YouTube, am cautat cu Google dupa el, ca de exemplu:
YouTube downloader spyware
Si intotdeauna am gasit rapoarte ca ori instaleaza un toolbar in browser pe care apoi evident, nu il mai poti dezinstala chiar daca dezinstalezi programul, ori ca fac sa apara tot felul de linkuri cu reclame pe toate paginile vizitate, ori altele si mai urate.

Stie cineva vre-un program cinstit cu care sa se poata fura muzica de pe YouTube fara sa aiba spyware?
(De exemplu sa fie open source ca sa se poata verifica ce face?)

Ar fi util de stiut, fiindca eu nu am gasit.

De fapt, nu este greu de descarcat de pe YouTube. Problema este ca de ceva vreme nu stiu ce au facut cu fisierele .flv ca nu mai sunt redate de Winamp sau Media Player, ci doar de media playerul Flash de pe web, si nici nu mai pot sa le convertesc in format mp3 cum puteam inainte...
Ioto
Plutonier

Youtube Downloader

Mesaj de Ioto »

Salutare.
Eu am gasit cea mai simpla cale de imprumutat muzica de pe youtube.
nu trebuie sa instalezi absolut nimic.
In ceea ce urmeaza iti voi explica tot ce va trebui sa faci.
1. intra pe youtube si scrie melodia pe care doresti sa o descarci.
2. Copiaza adresa din addres bar aceea care incepe cu "http://www.youtube.com/watch..."
3. Deschizi o pagina noua si intri pe: http://www.youtube-mp3.org
4. Cauti Campul de editare unde dai paste la adresa. Mentionez ca de obicei campul este completat cu o alta adresa pe care trebuie sa o stergi manual.
5. Dupa ce ai bagat adresa, dai clic pe Comvert video.
Astepti vreo 5 s-au 10 secunde asta in functie de fisier.
6. Peste cateva secunde vor aparea pe pagina urmatoarele detalii:
Video successfully converted to mp3
Title: Numele piesei
Length: Cate minute dureaza piesa,
Si Link Download pe care va trebui sa dai enter.
Dupaia te descurci. Eu folosesc chestia asta de vreo 4 luni de cand am descoperit-o.
Toate cele bune.
Cornel
Locotenent

youtube downloader

Mesaj de Cornel »

foarte interesanta metoda lui Ioto... intr-adevar, Ion Pop are dreptate: aceste downloadere, in general, sunt concepute ca sa faca probleme; solutia mea e una de conpromis: am un calculator mai vechi pe care nu lucrez mai nimic; asa ca ma folosesc de o versiune clasica de youtube downloader (cu ceva modificari); nu au decat sa imi impuna toate toolbars, ma intereseaza produsul finit, adica fisierul video.
Cornel
IonPop
Colonel

Re: youtube downloader

Mesaj de IonPop »

Intr-adevar, metoda descrisa de Ioto mai sus este buna fiindca nu implica instalarea vre-unui program sau rularea unui applet in browser.
Vortex
Sublocotenent

Mesaj de Vortex »

Eu folosesc Video Download Helper, extensie Firefox. Nu am gasit informatii ca ar avea spyware. E drept, asta descarca video-urile in format flv, deci trebuie sa folosesc altceva pentru a le converti in mp3. Are si functia asta, dar e platita cred.
Am folosit si youtube-mp3.org., dar mi s-a parut prea lent.
Vortex Website
Maximum de confort, cu minimum de efort.
Bordanc_Nicu
Sergent major

Mesaj de Bordanc_Nicu »

E tare chestia asta:

Stie cineva vre-un program cinstit cu care sa se poata fura?

Eu folosesc VDownloader, daca nu se descurca cineva cu el, pot da detalii de folosire, imi place ca si converteste automat in format mp3.
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!!!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu folosesc Pontes Media Downloader, programul creat de Campus, mi se pare ca e suficient, sigur nu are reclame, nu introduce porcarii in calculator.
Vezi detalii in topicul Pontes Media Downloader, care este tot aici in IT & C.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Bordanc_Nicu
Sergent major

Mesaj de Bordanc_Nicu »

Multumesc de idee, l-am descarcat si eu, si pot sa spun ca imi place mult mai mult de cel recomandat de tine, cel la care faceam eu referire e destul de greoi in accesibilitate, in comparatie cu Pontes Media Downloader care e complet accesibil!
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!!!
Scrie răspuns