Ranguri pe forum
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Ce ziceti? Pana la urma este benefica aceasta schimbare a rangurilor? Mie mi se pare deja foarte interesant, imi place foarte mult sa vad la fiecare ce grad are, este de-a dreptul amuzant. Cu siguranta aduce un plus de activitate pe forum, cel putin fiecare vrea la inceput sa scape de "gradul" de soldat, apoi... se scriu multe mesaje in momentul in care cineva se apropie de gradul urmator, una peste alta: un plus de activitate si de organizare prin ierarhizare.
Ideea lui Sorin a fost foarte buna, mai ales ca ierarhizarea are 18 trepte.
Ideea lui Sorin a fost foarte buna, mai ales ca ierarhizarea are 18 trepte.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Colonel
Dom' plutonier major,
Forumul arata foarte bine asa, cu noul sistem de ranguri. Mai ales pentru ca e mult mai diversificat decat cel dinainte. Si normal ca toata lumea se grabeste sa scape din ipostaza de soldat, ca nimanui nu-i place sa masoare camera cu batul de chibrit, sa curete un munte de cartofi la popota sau alte minunatii pe care sunt pusi soldatii sa le faca
Andy
Forumul arata foarte bine asa, cu noul sistem de ranguri. Mai ales pentru ca e mult mai diversificat decat cel dinainte. Si normal ca toata lumea se grabeste sa scape din ipostaza de soldat, ca nimanui nu-i place sa masoare camera cu batul de chibrit, sa curete un munte de cartofi la popota sau alte minunatii pe care sunt pusi soldatii sa le faca
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
M-am tot gandit ca ceva lipseste din ranguri, mai precis acel "Membru la prima interventie". Oare nu ar da bine aici sa fie ceva de genul Recrut sau Proaspat recrutat ori Tanar recrut?
-
- Colonel
S-a adaugat rangul de recrut pentru cei aflati la primul mesaj.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
Discutand aseara cu Ovidiu B despre gradele de pe forum, am aflat ca faza cu recrutul pentru primul mesaj nu prea corespunde cu realitatea din armata. Cica toti soldatii sunt recruti. S-ar putea insa sa il consideram pe cel la prima interventie biban, da asta nu e o denumire oficiala.
A, si tocmai am hotarat ca as vrea sa avansez la gradul de plutonier major anul asta, asa ca va rog dati-mi motive sa scriu. Sau sa ma apuc sa public ceva compozitii personale la coltul surprizelor?
A, si tocmai am hotarat ca as vrea sa avansez la gradul de plutonier major anul asta, asa ca va rog dati-mi motive sa scriu. Sau sa ma apuc sa public ceva compozitii personale la coltul surprizelor?
Da, si eu ma gandeam ca in loc de recrut ar suna mai frumos "cadet".
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
- Manu
- General de divizie
Da, Cadet ar suna cel mai bine, acesta sa fie la primele 2 mesaje, nu chiar doar la primul. Domnule comandant, sa traiti, vrem si cadeti pe la noi in unitate! Multumim
Apropos, unde e GP-Andy?
Blogul lui Sorin
Ei, dar n-am reusit sa ma tin de ce mi-am propus si tot plutonier m-a prins si 2008.
In ce priveste compozitiile mele, Cristina, tot ce am scris in adolescenta s-a pierdut, caci am aruncat la un moment dat tot trecutul meu la gunoi, adica acest trecut consta intr-un jurnal extrem de gros si un caiet gros cu cateva scrieri in majoritate proza. Poeziile au fost extrem de putine si din cate imi amintesc chestii chiar mai slabe decat versurile manelelor. In ce priveste prozele mele scurte, daca s-o mai fi pastrat pe undeva revista liceului pentru deficienti de vedere din vremea cand eram la liceu, sunt acolo o gramada de chestii scrise de mine, da nu mai stiu daca era vreuna romantica.
In ce priveste compozitiile mele, Cristina, tot ce am scris in adolescenta s-a pierdut, caci am aruncat la un moment dat tot trecutul meu la gunoi, adica acest trecut consta intr-un jurnal extrem de gros si un caiet gros cu cateva scrieri in majoritate proza. Poeziile au fost extrem de putine si din cate imi amintesc chestii chiar mai slabe decat versurile manelelor. In ce priveste prozele mele scurte, daca s-o mai fi pastrat pe undeva revista liceului pentru deficienti de vedere din vremea cand eram la liceu, sunt acolo o gramada de chestii scrise de mine, da nu mai stiu daca era vreuna romantica.
Si eu am pierdut multe chestii, in principal poezii. Cand eram mai tanar, nu prea stiam sa imi pun "creatiile" n locuri sigure (cd-uri, dischete etc) si le cam pierdeam la formatare
Blogul lui Sorin
Acuma, adevarul e, Sorine, ca e destul de mult de cand erai tu "tanar", asa ca e de inteles ca le-ai pierdut .Sorin scrie:Si eu am pierdut multe chestii, in principal poezii. Cand eram mai tanar, nu prea stiam sa imi pun "creatiile" n locuri sigure (cd-uri, dischete etc) si le cam pierdeam la formatare
1. Cristinuta, nu prea imi vine sa arat tuturor "minunatele mele opere de arta"
2. Carmen, ma refeream la trecutul destul de indepartat pentru mine, acum 5-6 ani.
2. Carmen, ma refeream la trecutul destul de indepartat pentru mine, acum 5-6 ani.
Blogul lui Sorin