Mail de la Yahoo

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

nici eu nu stiu.
il asteptam pe cornel sa ne zica...
Cornel
Locotenent

mail

Mesaj de Cornel »

dupa descarcarea arhivei
windows mail
rezulta un folder unde ai acel file replacer pe care il lansezi; bifezi start progres si end progres (pe restu le lasi asa), apoi dai pe manual buton si ti se va cere sa localizezi libraria, mai precis acel msoe.dll original; il afli in partitia sistemului in program files windows mail, dai open, sau ok, nu mai stiu, apoi ti se cere sa indici noul msoe.dll; la fel mergi si il afli acolo unde ai dezarhivat directorul. Dai si aici ok si apoi executi substituirea (replace). In mod normal vei primi un mesaj ca substituirea s-a facut cu succes. Acum lansezi clientul, accesand fisierul windows mail din acel director; iti configurezi mailul exact ca in outlook; eventual inainte de configurare, fa curatenie prin spamurile pe care le poti avea, ca sa nu se blocheze in momentul in care iti va descarca de pe server vreo cateva sute de mailuri. cam asta e.
Cornel
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

a, da, ai dreptate, uitasem pasii.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Dar nu am inteles pentru ce anume e nevoie de toata procedura aceea...
Eu am configurat clientul si atat, verific de atunci mailurile, nu am facut nimic altceva decat instalarea prealabila a Windows Live Mail.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Cornel
Locotenent

procedura

Mesaj de Cornel »

E posibil sa fie, de fapt in mod cert, tu ai windows live care e diferit de asta; windows mail de care vorbeam mai sus, e un client care e un outlook express din xp. Cum windows 7 nu a mai inclus outlook express, ci live mail, s-a gasit unu probabil sa faca ceva modificari in acel msoe.dll implicit al windowsului si prin acel file replacer se grefeaza noua librarie care are dizainul outlook.
Cornel
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

da, cred ca aurel patru,
daca bine stiu.
asa e , e diferit de win Live mail.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Mie mi se pare si Windows Live Mail accesibil, singurul inconvenient este ca nu pot apasa in tree-view-uri litera initiala a unui folder ca sa ajung mai repede la el, trebuie astfel sa dau mai mult de sageti daca am multe dosare cu mesaje; la inceput m-a cam suparat si pe mine, dar asta este, odata cu progresul unele lucruri se schimba si in defavoarea noastra...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Cornel
Locotenent

client mail

Mesaj de Cornel »

pai la drept vorbind, chiar si microsoft outlook e accesibil, sau thunderbird, dar parca, in privinta vitezei si a confortului,il prefer pe windows mail.
Cornel
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

da, pot sa va zic ca am rezolvat si eu.
intr-adevar, un cod nenorocit pe care trebuia sa il introduc in interfata web facea imposibila logarea de orice fel. acum totul functioneaza.
BosGrigore
Plutonier

Mesaj de BosGrigore »

Primul pas pentru a avea Mail Clasic inapoi este sa dezactivati temporar scripturile de Java. Pentru aceasta alegeti browserul dvs. favorit si dezactivati javascriptul astfel:
Internet Explorer
Tools > Options > Security tab > Costum level > Scripting > Active scripting > Disable-on

Intrati in contul dvs de email punand Id-ul de Yahoo si parola asa cum faceti de fiecare data.
Apasati butonul Sign In.
Deoarece nu mai aveti activate Javascript-ul veti fi redirectionati automat spre o fereastra in care vi se comunica acest lucru si unde veti fi intrebat daca doriti sa reveniti la versiunea veche de Yahoo Mail.
Din aceasta fereastra selectati link-ul “Return to a previous version of Yahoo Mail” (vedeti in partea de jos a paginii).
Veti fi redirectionati catre vechiul Yahoo Mail.
ATENTIE !!!
Nu uitati sa reactivati Javascript-ul deoarece alte site-uri ar putea sa nu mai functioneze deloc fara aceasta optiune activa. (pentru activare folositi aceiasi pasi ca si la dezactivare).
Odata activat Yahoo Mail Classic prin aceasta metoda nu se va mai intoarce automat la noua versiune si nici nu veti fi nevoit sa treceti prin aceeasi pasi de fiecare data.
Metoda este similara si pentru Firefox si Google Chrome.
Eu folosesc interfata clasica yahoo cu internet explorer.
Grigore
Scrie răspuns