Mail de la Yahoo
Moderator: Manu
Mail de la Yahoo
salut,
a mmai lucrat cineva cu versiunile noi de mail de la yahoo?
incredibil, nu se descurca jaws-ul de fel pe acolo,
stie cineva care e secretul?
nu distinge nimic, nici link-uri, nici hedinguri, nimic,
as prefera sa stiu, daca ma puteti ajuta ce e de facut; mai avem vre-un client de mail care sa le aduca? sau vreo modalitate de a accesa interfata web?
merci,
a mmai lucrat cineva cu versiunile noi de mail de la yahoo?
incredibil, nu se descurca jaws-ul de fel pe acolo,
stie cineva care e secretul?
nu distinge nimic, nici link-uri, nici hedinguri, nimic,
as prefera sa stiu, daca ma puteti ajuta ce e de facut; mai avem vre-un client de mail care sa le aduca? sau vreo modalitate de a accesa interfata web?
merci,
-
- Locotenent - colonel
Eu mai folosesc varianta de mobil al Yahoo-ului, care este accesibila, cel putin cu Jaws-ul.
Adresa este:
http://www.m.yahoo.com/
Adresa este:
http://www.m.yahoo.com/
- Manu
- General de divizie
Parca nu imi vine sa cred ca merge pe Mac ssau iPhone chiar atat de bine varianta web a Yahoo. Poate si acolo ca pe Windows tot cu un client e mai usor...
De fapt varianta de mobile merge pe toate, si pe iPhone si pe Symbian chiar.
Daca vrei sa folosesti pe calculator, incearca topicul Configurarea Outlook Express sau Live Mail cu Yahoo Mail, gasesti pasii la primul heading.
Eu folosesc fara probleme de doi ani Yahoo cu client si nu am mai intrat nici de curiozitate pe varianta web standard.
De fapt varianta de mobile merge pe toate, si pe iPhone si pe Symbian chiar.
Daca vrei sa folosesti pe calculator, incearca topicul Configurarea Outlook Express sau Live Mail cu Yahoo Mail, gasesti pasii la primul heading.
Eu folosesc fara probleme de doi ani Yahoo cu client si nu am mai intrat nici de curiozitate pe varianta web standard.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Locotenent - colonel
- Manu
- General de divizie
Inseamna ca nu am inteles eu bine, m-am gandit ca ai raspuns referitor la intrebarea lui Alin din primul post, care era despre interfata web in prima faza, iar despre client ca alternativa.
-
- Locotenent - colonel
- Manu
- General de divizie
Da, se pare ca ai interfata clasica, aceea mai este disponibila inca si e foarte simpla. Aparea un link sus de tot care spunea ca utilizatorii de screen reader pot dezactiva instant updates, desi nici nu era nevoie...
Alin, de ce nu folosesti Windows Live Mail? Eu il folosesc si e accesibil in totalitate, ba chiar e foarte simplu de utilizat.
Eu am mai multe conturi configurate, printre care si GMail si Yahoo.
Cand eschid Windows Live Mail apare direct ultimul folder in care am fost, deci foarte simplu sa apara ca la Outlook direct lista cu mesajele din inbox-ul unuia dintre conturile configurate. In rest tot control + r pentru reply, control + f pentru forward, control + n pentru a initia un mesaj nou, alt + s pentru a trimite mesajul etc.
Alin, de ce nu folosesti Windows Live Mail? Eu il folosesc si e accesibil in totalitate, ba chiar e foarte simplu de utilizat.
Eu am mai multe conturi configurate, printre care si GMail si Yahoo.
Cand eschid Windows Live Mail apare direct ultimul folder in care am fost, deci foarte simplu sa apara ca la Outlook direct lista cu mesajele din inbox-ul unuia dintre conturile configurate. In rest tot control + r pentru reply, control + f pentru forward, control + n pentru a initia un mesaj nou, alt + s pentru a trimite mesajul etc.
-
- Locotenent - colonel
- Manu
- General de divizie
Da, erai pe clasic, de aia te sfatuia sa treci la versiunea noua pentru o "experienta mai buna".
Oricum, si cu versiunea clasica accesibila, tot nu e chiar in regula, tot mai comod e cu un client avand in vedere ca primim tot mai multe mesaje de la diferite liste de discutii, reclame si altele.
Eu imi fac de obicei reguli ca sa imi ajunga in folder diferit mesajele de la o anumita lista de discutii. Windows Live Mail are un sistem complex pentru astfel de reguli, practic putem seta sa ne vina mesajele cum vrem, de la o anume persoana intr-un anume folder, continand un anume cuvant in alt folder etc.
Oricum, si cu versiunea clasica accesibila, tot nu e chiar in regula, tot mai comod e cu un client avand in vedere ca primim tot mai multe mesaje de la diferite liste de discutii, reclame si altele.
Eu imi fac de obicei reguli ca sa imi ajunga in folder diferit mesajele de la o anumita lista de discutii. Windows Live Mail are un sistem complex pentru astfel de reguli, practic putem seta sa ne vina mesajele cum vrem, de la o anume persoana intr-un anume folder, continand un anume cuvant in alt folder etc.
Ultima oară modificat 16 Ian 2013, 12:02 de către Manu, modificat 1 dată în total.
Manu,
am instalat odata win Live mail, nu stiu ce eroare mi-a dat ca era noapte si eram adormit; apoi mi sa furnizat solutia asta comoda cu win mail xp, sau cam asa ceva se numeste softuletul ala, si a functionat;
Voi experimenta si celalalt program, daca nu l-am dat jos cumva;
cred ca numa din comoditate; nu am facut mai mult.
multumesc pt solutii, interfata de mobil , merge bine pt cat am eu nevoie de contul ala.
contul de mail, nu e principal la mine, de altfel de cand nu am intrat pe el, mi l-au si blocat baietii, solicitindu-mi tot felul de coduri captcha.
am instalat odata win Live mail, nu stiu ce eroare mi-a dat ca era noapte si eram adormit; apoi mi sa furnizat solutia asta comoda cu win mail xp, sau cam asa ceva se numeste softuletul ala, si a functionat;
Voi experimenta si celalalt program, daca nu l-am dat jos cumva;
cred ca numa din comoditate; nu am facut mai mult.
multumesc pt solutii, interfata de mobil , merge bine pt cat am eu nevoie de contul ala.
contul de mail, nu e principal la mine, de altfel de cand nu am intrat pe el, mi l-au si blocat baietii, solicitindu-mi tot felul de coduri captcha.
windows mail
Claus, mai intai incearca cu un vazator sa vezi daca te poti loga pe interfata de pe net, se poate sa fie acolo niste restrictii ce implica introducerea unor coduri pentru tot felul de securitati. Dupa ce faci asta, configureaza windows mail; eu il folosesc de un an si merge perfect; cu acel filereplacer substituie msoe.dll implicit cu cel nou apoi fa configurarea contului.
Cornel
- Manu
- General de divizie
Despre ce File Replacer e vorba?
Nu imi dau seama de ce inlocuire e nevoie...
Nu imi dau seama de ce inlocuire e nevoie...