Sistemele de operare iOS si Mac - accesibilitate, programe
Moderator: Manu
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
De curând am aflat de o aplicatie foarte bună de ascultat radio pe iphone, de aceea m-am gândit să scriu despre ea un pic aici.
Se numeste TuneIn Radio şi este gratuită. Lucru interesant este că pot fi găsite posturile de radio în funcţie de localizarea curentă. Deasemenea pot fi căutate posturi în funcţie de ţară sau genuri.
Se numeste TuneIn Radio şi este gratuită. Lucru interesant este că pot fi găsite posturile de radio în funcţie de localizarea curentă. Deasemenea pot fi căutate posturi în funcţie de ţară sau genuri.
Gruia
-
- Locotenent - colonel
Aceasta problema am avut-o si eu la inceput. Chestia se intampla pentru ca se blocheaza ecranul cand tinem telefonul la ureche pentru a aevita atingerea din greseala cu fata. Daca luam telefonul de la ureche problema se rezolva, vom auzi toata convorbirea in difuzor si la fel si voiceover se aude in difuzor si putem tasta cu usurinta.IonPop scrie:Am intalnit o problemutsa la iPhone. Unele servicii automate ne cer sa apasam tasta 1 pentru limba romana, 2 pentru engleza, sau altele asemenea. Problema este ca iPhone nu vorbeste in timpul convorbirii, asa ca nu stiu pe ce taste sa apas. Exista vre-o solutie pentru asta, sau este un mare punct in minus chiar si fata de un telefon vechi ca Nokia N70 care nu poate fi rezolvat?
Am tot incercat eu sa apas la intamplare de cateva ori, dar intotdeauna fara succes...
Mersi.
Gruia
buna tuturor.
pentru toti cei care doresc sa isi ia aplicatia whatsapp messenger acum o pot lua gratuit din app store doar ca e pentru o perioada limitata asa ca grabitiva.
eu tocmai am luat-o.
pentru cei care nu stiu aceasta aplicatie este un fel de mess doar ca poate fi folosita si pe alte platforme de operare pentru mobil adica pe simbian si android si va permite sa comunicati cu orice utilizator care o are instalata.
succes la instalat
pentru toti cei care doresc sa isi ia aplicatia whatsapp messenger acum o pot lua gratuit din app store doar ca e pentru o perioada limitata asa ca grabitiva.
eu tocmai am luat-o.
pentru cei care nu stiu aceasta aplicatie este un fel de mess doar ca poate fi folosita si pe alte platforme de operare pentru mobil adica pe simbian si android si va permite sa comunicati cu orice utilizator care o are instalata.
succes la instalat
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
Sti cumva cum se pot adauga play list-uri pe iPhone?
Am un play list pe computer cu o singura linie in el, care este adresa catre un server de streaming (radio pe web).
Am vazut ca in lista cu tipurile de fisiere care pot fi incarcate pe iPhone din Itunes apar "muzica", "tonuri", dar nu si liste cu melodii.
Sau pot adauga cumva acea adresa de streaming pe iPhone direct?
As vrea sa o adaug eventual in ecranul principal...
Am un play list pe computer cu o singura linie in el, care este adresa catre un server de streaming (radio pe web).
Am vazut ca in lista cu tipurile de fisiere care pot fi incarcate pe iPhone din Itunes apar "muzica", "tonuri", dar nu si liste cu melodii.
Sau pot adauga cumva acea adresa de streaming pe iPhone direct?
As vrea sa o adaug eventual in ecranul principal...
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel