PAC Mate Desktop
Moderator: Manu
PAC Mate Desktop
Salutare prieteni.Am o rugaminte la voi.Lamuriti-ma ce e acest pac mate desktop? La cefoloseste? Mereu cand deschid netbookul imi apare acest pac mate desktop care-mi spune failed to initialize... Mesajul mai continua dar am inchis fereastra si nu mai stiu cu exactitate ce mai spunea mai departe.Oricum ma intereseaza cum scap de aceasta eroare. Banuiesc ca e o eroare de pe undeva de prin jaws.
- Manu
- General de divizie
Se pare ca ai bifat butonul check box "Automatically start PAC Mate Desktop" din caseta de dialog "Basics...".
Pentru a rezolva problema, mergi pe fereastra JAWS, iar din meniul Options se poate deschide caseta de dialog "Basics...".
Mergi cu tab pana pe butonul "Automatically start PAC Mate Desktop" care se pare ca acum e bifat; il debifezi, dai apoi Ok si totul va fi bine, eroarea nu va mai aparea.
Pentru a rezolva problema, mergi pe fereastra JAWS, iar din meniul Options se poate deschide caseta de dialog "Basics...".
Mergi cu tab pana pe butonul "Automatically start PAC Mate Desktop" care se pare ca acum e bifat; il debifezi, dai apoi Ok si totul va fi bine, eroarea nu va mai aparea.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
Pai cum sa nu se poata? Nu sunt interzise multe alte lucruri, darmite asta. Se poate organiza aproape orice, doar sa fie organizator disponibil.
- Manu
- General de divizie
Nu are rost un astfel de topic, daca e cineva disponibil va face fara sa vada o astfel de solicitare intr-un topic.