Un chestionar despre jocul preferat
Moderator: Manu
-
- Plutonier
Un chestionar despre jocul preferat
Am un chestionar pe care il propun.
Este vorba de jocul care va place cel mai mult dintre trei mentionate.
Este vorba de jocul care va place cel mai mult dintre trei mentionate.
Ultima oară modificat 12 Dec 2012, 17:48 de către Vlad_Ciotescu, modificat 1 dată în total.
- Manu
- General de divizie
Nu stiu daca e tocmai echitabil chestionarul, pana la urma Rail Racer e foarte mare si cine il joaca e normal sa il aleaga ca fiind cel mai bun sau ca place cel mai mult.
Pontes Escape e un joc de aventura care tine destul de putin si poate fi rezolvat destul de usor cu putina migala.
Cu toate ca Rail Racer este foarte complex, s-ar putea ca unii sa voteze Pontes Escape pentru ca e cel mai nou si asa ca sa sustina o realizare locala.
Asadar, felul cum se voteaza poate fi influentat si de alti factori decat valoarea in sine.
Cred ca Q9 ar fi unul dintre cele mai bune jocuri de actiune tip aventura. Este creat de Philip Bennefall, cel care face si BGT-ul in care programez eu majoritatea jocurilor.
Nu uitati: Q9 si alte jocuri interesante pot fi gasite la www.jocuri.computerulmeu.ro
Pontes Escape e un joc de aventura care tine destul de putin si poate fi rezolvat destul de usor cu putina migala.
Cu toate ca Rail Racer este foarte complex, s-ar putea ca unii sa voteze Pontes Escape pentru ca e cel mai nou si asa ca sa sustina o realizare locala.
Asadar, felul cum se voteaza poate fi influentat si de alti factori decat valoarea in sine.
Cred ca Q9 ar fi unul dintre cele mai bune jocuri de actiune tip aventura. Este creat de Philip Bennefall, cel care face si BGT-ul in care programez eu majoritatea jocurilor.
Nu uitati: Q9 si alte jocuri interesante pot fi gasite la www.jocuri.computerulmeu.ro
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Plutonier
-
- Plutonier
pentru cei care vor sa descarce versiunea demo a jocului rail racer click aici
-
- Plutonier
-
- Plutonier