Jocuri pe site

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Cum sa nu se poata, harta se creaza de obicei tip grid, se pot semnala lucrurile in tot felul de moduri.

Sunt ceva jocuri de strategie pentru nevazatori, unul care are tot felul de posibilitati, mine de aur, paduri, constuctii de tot felul pana la Coloseum etc este SoundRTS, realtime strategy audio game.
Ei spun la features:
  • realtime strategy game
  • game versus computer
  • multiplayer online game
  • map mode and first person mode
Ar mai fi doua de strategie oarecum, de la Vip Games Zone, Lord of the Galaxy care e tip Monopoly si Lord of the Galaxy care are tot un fel de harta. Si acestea se pot juca online sau offline, dar nu sunt gratuite, costa vreo 20 de euro si nu sunt realt ime.

Jocuri in care trebuie miscare multa, orientare, imbinari de tot felul, gen daca am incarcator si aparat de masurat distanta, trebuie sa le conectez, sa bag in priza, trebuie sa caut priza,dar mai trebuie sa gasesc inainte totusi si siguranta de curent de la casa etc, sunt alte doua jocuri tip puzzle: Time Adventures dela Code Factory si Chillingham de la Bavisoft. Acestea din urma chiar au si un sunet excelent, in Chillingham mergi in cele mai diverse locuri, ajungi chiar intr-un cimitir si intr-un cavou, dar pana acolo trebuie sa spargi un cod si multe altele.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
IonPop
Colonel

Mesaj de IonPop »

Super! Nu stiam de acele jocuri.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Acuma nu o fi ca si cand ai vedea, dar... asta avem: urechi si trebuie sa ne imaginam. :)
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

da, asa este, cum spuneti dvs domnu manu.
sound RTS l-am incercat, dar sa fiu sincer, nu prea mi-a placut.
mi-au placut in schimb chillingham si time adventures, pe care le-am terminat cam prin 2009.
minunate jocuri, pacat ca le-au abandonat.
Stefan
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Chillingham trebuia sa aiba si partea a doua, ala a fost facut cu investitie mare, dar se pare ca numarul de licente vandute nu a fost impresionant si... nu au mai continuat.
Din Time Adventures chiar inveti ceva, nu numai din Enciclopedia pe care o are inclusa, ci si din intoarcerea in antichitate, unde intalnesti figuri celebre. Acesta cred ca a fost sustinut financiar de Once, organizatia nevazatorilor din Spania, e cel mai mare joc pentru nevazatori ca dimensiune pe hard, un CD intreg.
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

salut.
stie cineva un site cu jocuri browser?
eu tot caut, dar nu gasesc ceva care sa imi convina pe langa popmundo.
fie gasesc ceva ce suna foarte fain dar este inaccesibil, ca de exemplu farmerama si zoomumba, ori gasesc ceva accesibil de care ma plictisesc repede.
as vrea daca stie cineva un site cu multe jocuri web browser, din care sa pot alege.
multumesc.
Stefan
Twinki
Cadet

Jocuri gratis online

Mesaj de Twinki »

Salutare ,

Va puteti juca si distra in acelasi timp pe site-ul http://www.jocnou.info .
Are foarte multe jocuri impartite in 100 de categorii si aproape zilnic sunt adaugate jocuri noi.
Twinki
Shady
Locotenent

Jocuri bazate pe vocea sintetica a jawsului

Mesaj de Shady »

Salut.In primul rand....Haideti sa va explic un pic ceea ce am vrut sa spun din titlu.M-ar interesa un joc de table dar nu vreau sa aibe voce sintetica jocul ci sa folosesc vocea jawsului.Am un joc foarte interesant de cultura generala Pontes milionaire si e superb.Multumesc celor care au creat acest joc minunat.Daca ma puteti ajuta cu jocul de table va rog sa-mi raspundeti.P.S:Nu e neaparat sa mi se raspunda imediat.Banuiesc ca asta ce va deranjeaza pe unii.Cine doreste sa mai vorbim ma gaseste pe adresa shady_rapid2008.Sau la numarul de telefon 0762113710.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Nu se supara nimeni, doar ca ar trebui sa citesti mai cu atentie ce iti raspundem. Cum am mai scris, acel joc de table pentru nevazatori se poate juca folosind Jaws-ul si o sa primesti o licenta daca faci o donatie de 13 euro. Pentru mai multe detalii, viziteaza urmatorul link:
http://www.pontes.ro/backgammon/index.php
Karin
Cadet

Mesaj de Karin »

Destul de interesante jocurile, chiar nu stiam ca tablele se numesc backgammon in engleza. Mi-a placut sa fac un joc cu ele
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Am gasit doua jocuri accesibile cu interfata in limba romana. Unul este de handbal iar celalalt e de inot. Pentru a va bucura de toate functionalitatile, la cel de handbal, ar fi bine sa aveti pachetul suporter care costa 20 de euro pe an. Cel de inot, este foarte simplu si, desi are si obtiunea unui cont platit, poate fi utilizat foarte bine si in versiunea gratuita. Adresele sunt:

www.teamhb.org

si

www.swimfactory.org
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Inca doua jocuri interesante, cu interfata in limba romana, de rugby si de atletism:

www.rugbyspirit.net

www.maxithlon.com
Geo.Campean
Soldat

Joc online

Mesaj de Geo.Campean »

Paul Bogorin scrie:cine mai stie ceva jocuri in browser? sa imi mai dea si mie ?
Stiu ca a trecut cam mult de la postarea intrebarii, dar abia acum am intrat si eu pe forum. Un joc online in browser pe care eu il joc si e destul de ok, il gasesti aici:
http://mafiavirtuala.net/v3/register.php?a=click&x=1085
E un joc cu mafie mult mai accesibil decat baiatdecartier.ro. Sper sa va placa... :-)
Vlad_Ciotescu
Plutonier

Mesaj de Vlad_Ciotescu »

Manu scrie:Multumim pentru jocurile sugerate.
Sunt sigur ca ai scris acest mesaj ca sa vezi daca iti iese cea ce te-am invatat pe drumul dintre Buzau si Varlaam.
Bravo, ai scris perfect, un cod BB riguros pentru lista si link-uri.
Cu ocazia asta am descoperit si eu ceva: tot citea JAWS la listele create cu cod BB un rand liber intre anuntul "List with x items" si primul articol din lista. Se pare ca daca nu punem pe rand nou steluta intre paranteze pentru a crea primul item, ci in acelasi cu tagul de deschidere al listei, nu mai citeste JAWS-ul un blank, fapt care pe mine ma cam enerva.
dar nu puteti sa ma invatati si pe mine cum se creeaza o lista
Vlad_Ciotescu
Plutonier

Mesaj de Vlad_Ciotescu »

si eu as vrea sa invat sa fac liste pe acest forum
Scrie răspuns