Tapin radio - O interfata pentru receptionarea radiourilor
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Pe un telefon cu Symbian mai nou si cu Talks 5.3 merge perfect aplicatia Internet Radio.
Apar mii de posturi de radio care pot fi sortate dupa gen, dupa tara etc.
Apar mii de posturi de radio care pot fi sortate dupa gen, dupa tara etc.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Plutonier
-
- Plutonier
Pe prima pagina a topicului exista un link care duce la Tapin radio. cauti download the software pe care dai un enter pentru descarcare. Pentru selectarea unui post de radio apesi tasta ALT dupa aceia sageata dreapta pana ajungi pe station, sageata in jos pana ajungi pe region dupa care apesi sageata dreapta, e pentru Europe, sageata dreapta si selectezi Romania unde gasesti toate posturile de radio din romania. Am incercat programul pe windows xp si functioneaza.
Grigore
-
- Capitan
-
- Sergent major
Vă salut! Apropo de Tapin Radio, vroiam să vă anunţ că a apărut o versiune, tapin radio 60.1.Care vrea să o descarce, http://www.raimersoft.com/tapinradio.aspx
Este cea mai nouă versiune!
Este cea mai nouă versiune!
Salutare!Spuneti-mi va rog,pot seta tapin radio la o anumita ora sa mi se deschida si sa-mi redea un anumit post de radio?Ce ma gandesc eu deja-i prea mult dar spun sa inteleaga toata lumea.M-am saturat sa pierd anumite emisiuni,in special cea difuzata vineri seara la ora 20:30 pe radio romania actualitati si ma gandeam dac-am putea seta tapin sa ne spuna ora exacta si sa ne deschida pe radio romania actualitati,dar sa faca asta doar vineri,in celelalte zile daca nu ascultam sa nu se deschida decat cu comanda manuala.