Programul Fring pe Symbian

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Ludi
Sergent

Programul Fring pe Symbian

Mesaj de Ludi »

Buna ziua,
ma poate ajuta si pe mine cineva cu aplicatia pentru mesenger Fring? Am instalat-o, mi-am facut cont fring si cand aleg yahoo si dau subscribe nu merge scriu id-ul si la parola nu imi da voe sa scriu toata parola la ultima cifra imi face un sunet de eruare, stie cumva cineva ce se intampla?
Multumesc anticipat
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Probabil ca cei care au creat Fring-ul au setat un numar limita de caractere pentru campul cu parola.
O incercare ar fi sa iti schimbi parola la Yahoo incat sa fie mai scurta si sa incerci din nou conectarea prin Fring.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Ludi
Sergent

Mesaj de Ludi »

am incercat si o parola mai scurta si tot nu imi da voie.
multumesc oricum.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Va salut.Scriu aici sa nu mai creez alt topic.Vreau si eu sa ma lamuriti cu o problema asemanatoare....Tot de conectarea pe Yahoo de pe mobil.Scriu idul dar parola am setat-o usoara pentru pc nu si pentru telefon.Usor de scris pe pc nu si pe tel.Ma gandesc oare nu pot sa fac vreo setare pentru a-mi spune ceea ce tastez?Oricum daca vreau sa-mi protejez idul pot sa micsorez volumul in asa fel in cat s-aud doar eu ce tastez.Si lamuri-ti-ma si pe mine va rog cu inca ceva.Voi cand intrati pe facebook de pe telefon puteti posta si comentarii sau doar va uitati la notificari?Eu am incercat sa las comentarii pe facebook dar nu am reusit.Ma gandesc ca poate s-o putea dar nu stiu eu cum sa procedez.Va multumesc cine are id de mesenger ma gaseste pe adresa shady_rapid2008.
Alexandru
Plutonier

Mesaj de Alexandru »

Ca sa iti setezi Talks-ul sa iti spuna ceea ce tastezi intr-un camp de tip password, trebuie sa tastezi Talks+Steluta si trebuie sa te duci cu sageata dreapta pana la tabb-ul Advanced si acolo cauta optiunea Echo Passwords. Daca aceasta optiune este setata pe no, trebuie sa apesi tasta Select si ar trebui sa iti spuna Echo Passwords Yes.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Prietene am facut intocmai cum mi-ai spus si nu a functionat.Am intrat in talks si m-am dus la advamced si acolo la eco pasordintr-adevar era bifat no.Am selectat yes apoi cand am intrat in yahoo am incercat sa-mi scriu parola prin doua modalitati.Prima sa apas optiuni apoi am apasat select pe prima optiune mi s-a deschis o casuta unde mi s-a spus password edith am apasat doar pe prima litera initiala din parola si mi-a spus ca si inainte.Nici de cum vreo litera.Iar a doua varianta pe care am incercat-o a fost sa-mi editez parola fara a deschide acea casuta de editare prin optiuni ci direct am scris in campul de editare prima litera initiala din parola....Dar i-a ghici!Tot asa mi-a spus.
GSM
Sergent major

Mesaj de GSM »

Buna ludi,
La fring ai grija la litera mica si litera mare.
Ludi
Sergent

Mesaj de Ludi »

Buna ziua am tot incercat sa intru cu programul fring pe yahoo , si tot nu imi da voe ce asi putea sa fac ? sau ce program pentru mesenger imi recomandati pentru telefon ? multumesc anticipat.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Astept raspunsurile sa le pot afla si eu.Totusi m-ar interesa si pe mine cum sa procedez sa-mi descarc programul fring?Vreau sa-l incerc si eu sa stiu daca mie-mi functioneaza sau nu....Prin urmare daca nu-mi functioneaza va rog si eu ca si Lugy sa-mi recomandati un program prin care pot intra pe yahoo de pe mobil.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Cel mai simplu ar fi de folosit interfata web a Yahoo Messenger. Acolo se poate face orice> schimba status, adauga si acepta prieteni noi, vizualizarea intregii liste sau doar a prietenilor conectati etc.
Adresa este: www.m.yahoo.com.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Bordanc_Nicu
Sergent major

Mesaj de Bordanc_Nicu »

Si eu folosesc varianta de mobil http://m.yahoo.com/messenger
Si e destul de ok, dar are cateva inconveniente: Nu se pot trimite fisiere, si nu se poate seta un avatar.
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!!!
Ioto
Plutonier

Mesaj de Ioto »

Salutare.
In tradevar http://www.m.yahoo.com este ok pentru messenger de pe mobil, dar are si un dezavantaj. Nu te notifica cand cineva iti trimite un mesaj.
O alta parte buna este ca ne putem verifica mail-ul foarte simplu.
Eu imi verific mail-ul de pe m.yahoo.com si de pe PC.
Cu Jaws functioneaza foarte bine.
Tot respectul pentru Yahoo.
Sper ca in viitor sa implementeze o functie pentru messenger-ul mobil
care sa te notifice oare cum ca cineva ti-a scris pe messenger un mesaj.

Toate cele bune.
Ioto
Plutonier

Mesaj de Ioto »

Revin si eu pe aici ca sa nu creez un subiect nou.

Detin un Nokia e5 si nu reusesc deloc sa configurez mail-ul de la yahoo pe el.
Cand dau pe start e-mail setup, imi apare preparing...
apoi imi zice unable to connect to service mail server. Try again later de fiecare data.
Ce trebuie sa configurez?
A si uitasem sa mentionez ca netul il am prin wireless. e vreo problema?
Scrie răspuns