Tennisduel (PP Manager) - joc online full version

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Pantaziss
Soldat

Tennisduel (PP Manager) - joc online full version

Mesaj de Pantaziss »

Salut,
Joc de ceva timp un minunat joc de tenis şi îmi place foarte mult. Îţi poţi crea propriul jucător şi juca împotriva altor jucători din întreaga lume. Înscrie-te, nu vei regreta!
Înregistrează-te prin acest link:
http://s1.tennisduel.com/r46398
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Da-ne niste detalii legate de acest joc!Este un joc browser-based(adica se joaca pe internet?sau il downloadezi in pc?
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

Cred ca avem ceva spammeri pe forum... Mai este inca un subiect legat de un joc de curse, tot de catre acelasi utilizator.
Stefan
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Da, este genul de mesaj scris de cineva care cauta forumuri in care se vorbeste de jocuri web based. A gasit cu Google ca si pe aici se discuta despre astfel de jocuri si a publicat pentru reclama.
Nu am sters mesajele ca pana la urma arata exact ca altele scrise anterior si poate, cine stie, le incearca cineva si pe cele doua mentionate de Pantaziss.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

:( :cry: :cry pacat ca imi parea interesant jocul.Cine ma-nvata si pe mine sa ma joc jocuri browser-based?
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

Salut.
Nu cred ca la jocuri browser based, putem aplica conceptul de invatare, deoarece exista o multitudine de astfel de jocuri, fiecare avand un gameplay diferit.
Faza e sa stii sa umbli cu screen reader-ul pe net. Daca stii chestia asta, poti juca jocuri browser based fara probleme. Conditia este ca aceste jocuri sa fie accesibile pentru screen readere, iar majoritatea jocurilor postate aici nu prea au cum sa fie inaccesibile.
Stefan
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Ok nici o problema.
Scrie răspuns