Acesta este Forumul Pontes, loc in care puteti discuta orice despre persoanele cu dizabilitati, in special despre si cu nevazatori. Puteti afla sau oferi informatii despre locuri de munca, viata sociala, IT (informatica), jocuri audio, ganduri, idei etc.
Si mie imi place Ak47 problema e ca ma cam impusca aia inainte sa iau asa ceva. Inca o chestie pe tasta slash este chatul. Aceasta tasta se afla intre shift si tasta punct. O intrebare, cum se pot accesa celelalte servere ca mie imi apare in server list doar un singur server.
pai dupa cate stiu eu lista de servere se actualizeaza automat cand dai enter pe ea. daca iti arata doar unul inseamna ca doar unul functioneaza la acel moment.
Salut.
Din cate imi aduc eu aminte, ai in meniu single player.
Dai acolo si scrii numele hartii pe care vrei sa joci. De exemplu: factory.dat
Ca sa stii ce harti sunt disponibile, verifica folder-ul numit maps existent in director-ul unde ai dezarhivat jocul.
Succes!
buna
am intampinat o problema la acest joc.
nu exista niciun server care sa functioneze nonstop si nu mai exista single playerul la aceasta versiune patch23
ce pot face in cazul asta?
salut. am o intrebare: cum schimb vocea de la sapi pe the road to rage? pt ca am microsoft anna, si e prea naspa. astept raspunsuri, si daca imi puteti mai multe detalii pt joc, va multumesc. astept. as vrea sa stiu si tastele.