Jocuri traduse in limba romana
Moderator: Manu
Jocuri traduse in limba romana
Jocurile Topspeed si Der Tag wird zur Nach au avut un mare succes dupa ce au fost traduse in limba romana. Putini inteleg limba engleza iar limba germana si mai putini. Dupa priceperea mea, am facut o traducere la towersofwarbeta. Intentionez sa traduc si alte jocuri si as avea nevoie de ajutor, mai ales la Sound RTS care e facut cu Daniel pe care nu prea il inteleg. Daca vreti towersofwarbeta cu vocea Win Talker il puteti descarca de aici.
Ultima oară modificat 15 Ian 2011, 16:52 de către I Tichir, modificat de 2 ori în total.
- Manu
- General de divizie
E buna initiativa.
Parca e cam rau sa fie un link catre fisiere aflate in Dropbox.
Oare nu ar fi mai bine daca ati avea pe serverul acesta un FTP in care sa puteti adauga usor fisiere care si raman definitiv acolo?
Daca sunteti de acord, se poate rezolva foarte usor.
Parca e cam rau sa fie un link catre fisiere aflate in Dropbox.
Oare nu ar fi mai bine daca ati avea pe serverul acesta un FTP in care sa puteti adauga usor fisiere care si raman definitiv acolo?
Daca sunteti de acord, se poate rezolva foarte usor.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Capitan
- Manu
- General de divizie
Am încercat şi eu jocul, sună bine cu Wintalker.
De acum link-ul din primul post, cel care descarcă jocul în limba română, duce la fişierul zip aflat aici pe server ca să fie permanent, să nu depindă de Dropbox.
De acum link-ul din primul post, cel care descarcă jocul în limba română, duce la fişierul zip aflat aici pe server ca să fie permanent, să nu depindă de Dropbox.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
Scriu si eu in acest topic.Nu-mi mai amintesc cand exact am citit pe internet cu ajutorul jawsului despre un joc Disability girls.Din cate am citit playerul este un baiat care este perfect normal...Scuza-ti-mi expresia...Acum ce vreau sa spun prin cei doi termeni perfect normal.Vede,aude,merge....nu are nici o disabilitate.Pana intr-o zi cand are un accident sau cam asa ceva si ajunge sa ramana fara vedere.Ne mai putand sa-si continuie studiile la scoala la care era-nscris(scoala normala)se muta la o scoala unde sunt copii de seama lui si mai mari dar cu diverse probleme.O colega e surdo-muta...alta colega e fara maini...alta nu se deplaseaza decat intr-un scaun cu rotile....Insa din ce am citit eu jocul nu e facut cu voce tradusa si in romana.Are doar in engleza,franceza,italiana,Germana si mai multe limbi dar nu si romana.Intrebarea mea este daca se poate face o traducere a jocului si in limba romana.Va multumesc.