Exista virusi pe Yahoo Messenger?

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Shady
Locotenent

Exista virusi pe Yahoo Messenger?

Mesaj de Shady »

Va salut sfatuitorii mei dragi.As dori sa v-adresez o-ntrebare....Dar mai intai sa va spun pe scurt ce mi s-a-ntamplat.Acum o saptamana...poate si mai bine de o saptamana....am adaugat in lista de mesenger pe cineva...Am incercat sa conversez cu persoana respectiva si nu a raspuns o perioada...L-am lasat in pace...nu am dat buzz sa-mi raspunda...n-am facut nimic...Ieri find pe id-ul de mesenger imi da el buzz si ii raspund...comunicand cu persoana respectiva in engleza ca nu este din romania...Nu stiu de unde e exact dar am incercat sa conversez putin cu ea sa aflu una/alta...Cine e si de unde are id-ul meu...Nu s-a putut...Am inteles...Si am iesit de pe id si am intrat pe o alta adresa de yahoo de a mea.Acolo am observat ca ceva era ciudat.Nu mi se mai deschidea pe acel id.Am zis bine.Hai sa mai incerc ca poate am introdus parola gresit.Nu a vrut.Apoi am incercat sa intru pe id-ul de pe care iesisem prima data.Si nu m-a lasat.Acum cand incerc sa intru pe el imi spune:Your acount has been locked please forgot password...to start the unloking process 81003003 si imi da forgot password dar pentru asta am nevoie de niste date de care eu nu-mi aduc aminte...Nu mai stiu ce intrebare am pus cand mi-am facut id-ul si implicit nici raspunsul...Si ce e si mai ciudat ca desi eu nu mai pot deschide acel id sunt momente cand aud jaws-ul vorbind si imi spune de anumite contacte care intra/ies.Va rog sa m-ajutati.O puteti face la numarul de telefon0762113710.Dar va rog nu-ncursul saptamanii...Sau daca ma veti contacta in cursul saptamanii va rog nu luni si vineri ca sunt plecat.
Bordanc_Nicu
Sergent major

Mesaj de Bordanc_Nicu »

Ok, poti posta acel ID, pentru a sti si alti utilizatori de ce sa se fereasca.
Stiu si eu ca exista ceva de genu, adica un fel de asa zise ID-uri de persoane, dar care defapt sunt roboti.
Sincer sa fiu, nu cred ca acel ID ti-a facut vre-o problema.
Singura varianta ar fi urmatoarea:
Ai un virus in calculator, el trimite link-uri cu spam la ID-urile din lista ta, si ID-ul tau fiind detectat ca fiind spammer, a fost blocat de catre Yahoo!.
Am primit si eu un set de e-mail-uri cu spam de la cunoscuti, dar in headerele acelor e-mailuri, am observat ceva cam ciudat.
Imi arata pe langa ce e normal, si faptul ca acel e-mail a fost trimis si la alte contacte din lista persoanei respective.
Adica daca acel virus mi-a trimis de la tine, sa zicem 5 e-mail-uri, atunci eu pot avea posibilitatea sa-ti destainui inca 40 de ID-uri din lista ta, pentru ca trimitea cate un e-mail la cate 10 adrese, pe care le lua in mod aleatoriu.
Singura varianta ar fi urmatoarea:
Te loghezi pe http://yahoo.com ,
Dupa logare ti-se va specifica faptul ca ID-ul tau e blocat, iar pentru deblocare trebuie sa introduci un cod dintr-o imagine,
Dupa introducerea acelui cod si validarea lui, iti va aparea o noua fereastra in care ti-se va sugera sa iti schimbi parola contului si modalitatile de resetare a acesteia.
Cam asta ar fi tot.
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!!!
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Am rezolvat problema...Am schimbat parola o vreme si dupa aceea am revenit la cea veche.Eu procedez altfel.Abordez presupusa persoana si daca nu-mi raspunde o sterg din lista si ignore.
Allx Cucu
Sergent

Mesaj de Allx Cucu »

Un sfat:
Sa nu dai click pe link-urile primite de la id-uri necunoscute.
Prin accesarea unuia dintre link-uri iti intra un virus in calculator care trimite mesaje la toata lista de messenger.
Mesajele de obicei contin adresa pecare ai dat click.
____
ALLX
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Eu cand primesc mail cu reclame sau chestii de astea le selectez apoi le includ in spam.Nu am deschis niciodata un asemenea link.Si nici nu am sa o fac vreodata.
Scrie răspuns