Road to Rage - joc audio multiplayer online

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Valentin
Sublocotenent

Road to Rage - joc audio multiplayer online

Mesaj de Valentin »

buna.
m-am gandit sa postez despre acest joc si aici deoarece sunt putini cei care citesc pe audio games despre ce mai apare nou.
cel mai nou joc care a aparut doar acum cateva zile si care este in beta inca se numeste Road to Rage.
acesta este un joc audio care se joaca online. momentan jocul are ca scop sa omori cat mai multi jucatori care se afla pe acelasi server cu tine.
este ceva gen counter strike doar ca nu sunt echipe si fiecare e pentru el.
trebuie sa gasesti arme si sa i omori pe ceilalti.
desi este doar in beta jocul este deja bine dezvoltat avand 9 arme potiuni ca sa iti maresti viata si q damage ca sa iti fie mai puternica arma.
acest joc se joaca in principal din tastatura folosindu-se sagetile sau wasd pentru miscare. se poate folosi si mouse-ul pentru ca sa iti iei tinta.
este implementat si un radar cu care poti sa i detectezi pe cei din jurul tau.

pagina oficiala a jocului de unde il puteti si descarca o gasiti aici

topicul de pe audio games care deja a inceput sa devina imens il gasiti aici
la primul post veti gasi de asemenea si un link de download catre joc si catre cel mai nou patch. daca vor aparea noi versiuni veti afla pe acel topic. daca deja ati downloadat jocul nu trebuie sa luati si patchul doar in caz ca apare unul nou.

va multumesc pentru atentie si va astept in joc.
pentru intrebari puteti scrie aici.
Bogdan_Muresan
Plutonier

Mesaj de Bogdan_Muresan »

Salutare. Am incercat si eu jocul, numai ca ma omoara aia foarte repede si nu stiu cum as putea sa imi pregatesc o defensiva buna. Cat despre sistemul de tinta, nu m-am prins cum functioneaza acel radar. Vali, daca sti ceva tips and tricks, ar fi ok sa scri si pe aici cate ceva.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

pai pentru a lua tinta foloseste neaparat mouse-ul sau trackpadul daca ai laptop. este mult mai rapid.
radarul functioneaza in felul urmator. daca jucatorul este in fata ta iti va anunta numele lui si daca este destul de aproape vei auzi si un beep. beepul trebuie sa il auzi chiar in centru ca sa poti sa il omori.
incearca sa iei alte arme. cea cu care incepi e jalnica.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

de asemenea am uitat sa mentionez pentru cei care nu au citit pe audio games acest joc are 2 servere active.
primul este serverul implicit adica 2.onj.me
al doilea server este: ghorthalon.no-ip.org
aceste servere functioneaza sub portul implicit. eu joc mai mult pe al doilea...
abia astept sa va vad in joc.
BogdanCristiea
Sergent

Mesaj de BogdanCristiea »

Si cum pot sa imi iau o alta arma?
Bogdan_Muresan
Plutonier

Mesaj de Bogdan_Muresan »

Principiul e asemanator cu cel de la kounter strike. Armele se gasesc pe podea, deci trebuie sa fixezi acel sunet pe centru si sa te apropi. Cat despre servere, oare nu am putea deschide si noi un server?
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

inca nu se poate. dar in viitorul apropiat sigur se va putea.
de asemenea va avea mai multe moduri de joc. in echipe, last man standing...
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Este un joc gratuit?
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

da. este complet gratuit.
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Sal, am incercat si eu acest joc si am doar cuvinte de lauda pt el, in rest va astept in joc la un razboi total!!!
Allx Cucu
Sergent

Mesaj de Allx Cucu »

Salutare
De cam o saptamana am testat si eu acest joc, e super tare.
M-am prins destul de mult in el.
Au mai aparut inca doua servere care sunt docamdata experimentale, uneori merg alteori nu merg.
Pe jos se gasesc pe jos trei chesti:
- arme - este un sunet de alarma, se pot schimba cu tastele 1-9 de deasupra literelor(nu de pe blocul numeric) sau cu rotita mouse-ului;
- Viata - este reprezentata de un sunet de pahar mare gol incare se sufla usor aier si cand este luata ofera 25% la viata si produce un sunet de potiune bauta;
- Ultima chestie este in genul sunetului de la viata dar combinat cu un bazait, care tot la fel prin fixare pe centru si intrare in el se ia, aceasta nu stiu inca pentru ce este.
Armele sunt:
Ceva in genu la cutit si un pistol automat, acestea din start sunt primite.
Apoi pe 3 si 4 doua arme incarcabile manual dupa fiecare glont, se incarca cu tasta shift stanga sau cu click dreapta de la mouse(se impusca cu tasta control stanga sau cu click stanga).
Apoi de la 5 la 9 sunt mitraliere automate, parerea mea e ca cele mai bune sunt 9 si apoi 7 mai este buna si 8 dar are doar 50 de gloante in incarcator fata de 7 care are 100 si se si incarca mai greu de cat 7.
_____
ALLX
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

al treilea lucru pe care il iei de pe jos este q damage si cu ajutorul lui iei mai multa viata celui pe care il lovesti.
cea mai buna arma din joc dupa parerea mea este mp5 doar ca are doar 25 gloante per incarcator. de asemenea o arma super este ak47 care are 67 gloante per incarcator si are lungimea la care poti sa lovesti mai mare decat restul. astea doua sunt cam cele mai bune. pe 1 nu e cutit ci sunt pumnii.
Allx Cucu
Sergent

Mesaj de Allx Cucu »

Merci Valentin.
_____
ALLX
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Se pare ca se poate juca si pe echipe, dar nu m-am prins cum se face asta.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

se poate juca si pe echipe dar inca nu sunt servere in care sa se joace pe echipe.
Scrie răspuns