O mica problema cu installere
Moderator: Manu
-
- Capitan
O mica problema cu installere
salut.
in ultima vreme am inceput sa am probleme cu diferite setup-uri.
Deschid setup-ul, si incep instalarea linistit, doar ca tocmai cand sa ii dau install fereastra cu installer-ul dispare. Lucrul asta nu se intampla doar atunci cand sunt aproape de sfarsit, ci dupa o anumita perioada de timp, sa zicem vreo 30-40 secunde de la executarea setup-ului.
asta mi s-a intamplat de 2 ori, la doua setup-uri diferite.
care credeti ca ar fi problema?
in ultima vreme am inceput sa am probleme cu diferite setup-uri.
Deschid setup-ul, si incep instalarea linistit, doar ca tocmai cand sa ii dau install fereastra cu installer-ul dispare. Lucrul asta nu se intampla doar atunci cand sunt aproape de sfarsit, ci dupa o anumita perioada de timp, sa zicem vreo 30-40 secunde de la executarea setup-ului.
asta mi s-a intamplat de 2 ori, la doua setup-uri diferite.
care credeti ca ar fi problema?
Stefan
-
- Capitan
treaba e ca i-am dat si un scan amanuntit calculatorului cu avast-ul, si nu mi-a detectat absolut nimic dubios.
tare mi-e sa nu imi fi facut-o aia de pe mess. Sunt unii care tot dau link-uri din alea ciudate...
eu n-am dat pe ele, dar totusi, cine stie. Am mai vazut eu niste cifre si litere langa link-ul respectiv, asa ca nu este exclus sa imi fi bagat vreun virus printr-o cine stie ce comanda?
vi s-a intamplat faza asta la mess? Eu primesc la cereri de la anonimi in continuu.
tare mi-e sa nu imi fi facut-o aia de pe mess. Sunt unii care tot dau link-uri din alea ciudate...
eu n-am dat pe ele, dar totusi, cine stie. Am mai vazut eu niste cifre si litere langa link-ul respectiv, asa ca nu este exclus sa imi fi bagat vreun virus printr-o cine stie ce comanda?
vi s-a intamplat faza asta la mess? Eu primesc la cereri de la anonimi in continuu.
Stefan
setup
Ti-as recomanda sa schimbi antivirusul, in caz ca problema persista si dupa scanarea cu avast. Eventual fa o scanare online la cei de la bitdefender; personal am avut o problema cu un virus care imi fura din virtualmemory si cei de la defender au fost eficienti in privinta asta.
Cornel
-
- Capitan
Salut
Intri aici: http://www.eset.com/home/products/online-scanner/
şi ii dai Run ESET Online Scanner
Dupa aceea bifezi checked precum ca accepti termeni şi conditii, dupa asta ii dai start, butonul din jos de tot. o sa instaleze un soft micut, dupa care o sa inceapa sa scaneze.
ţi-l recomand fiindca este destul de bun şi eu pe asta il folosesc.
Intri aici: http://www.eset.com/home/products/online-scanner/
şi ii dai Run ESET Online Scanner
Dupa aceea bifezi checked precum ca accepti termeni şi conditii, dupa asta ii dai start, butonul din jos de tot. o sa instaleze un soft micut, dupa care o sa inceapa sa scaneze.
ţi-l recomand fiindca este destul de bun şi eu pe asta il folosesc.