Internet Explorer
Moderator: Manu
Internet Explorer
salut,
spuneti-mi va rog si mie cum se poate dezinstala explorer 9, in condiitiile in care in control panel nu e de gasit, asa cum stiam eu pe xp.
Tin la treaba asta, cdoarece mi-a dat dracu de lucru, si am instalat tot felu de versiuni adaptate televiziunilor, ca de, daca se impusca unu, trebuie sa sstiu si eu cum sta treaba tot timpu, si nu am rabdare pana ajung la iun tv.
va multumesc mult; am acuma o varianta pt realitatea, si imi mananca zilele...
va multumesc mult.
windows 7 am, dadca nu v-am spus.
spuneti-mi va rog si mie cum se poate dezinstala explorer 9, in condiitiile in care in control panel nu e de gasit, asa cum stiam eu pe xp.
Tin la treaba asta, cdoarece mi-a dat dracu de lucru, si am instalat tot felu de versiuni adaptate televiziunilor, ca de, daca se impusca unu, trebuie sa sstiu si eu cum sta treaba tot timpu, si nu am rabdare pana ajung la iun tv.
va multumesc mult; am acuma o varianta pt realitatea, si imi mananca zilele...
va multumesc mult.
windows 7 am, dadca nu v-am spus.
internet 9
Ai posibilitatea mai facila de a da acolo restabilire versiune anterioara; daca vrei sa-l dezinstalezi cu totul, atunci urmezi pasii din instructiunile de mai jos pe care le-am luat de pe un forum cand am avut si eu nevoie; cineva isi instalase internet explorer 9 inca dinainte de a fi perfectat cei de la Freedom problemele cu el:
1. Faceţi clic pe butonul Start, tastaţi Programe şi caracteristici în caseta de căutare, apoi faceţi clic pe Vizualizare actualizări instalate în panoul din stânga.
2. Sub Dezinstalare actualizare, defilaţi în jos până la secţiunea Microsoft Windows.
3. Faceţi clic cu butonul din dreapta pe Windows Internet Explorer 9, faceţi clic pe Dezinstalare, apoi, când vi se solicită, faceţi clic pe Da.
In final se da restart.
Adaptezi instructiunile pentru tastatura fireste.
1. Faceţi clic pe butonul Start, tastaţi Programe şi caracteristici în caseta de căutare, apoi faceţi clic pe Vizualizare actualizări instalate în panoul din stânga.
2. Sub Dezinstalare actualizare, defilaţi în jos până la secţiunea Microsoft Windows.
3. Faceţi clic cu butonul din dreapta pe Windows Internet Explorer 9, faceţi clic pe Dezinstalare, apoi, când vi se solicită, faceţi clic pe Da.
In final se da restart.
Adaptezi instructiunile pentru tastatura fireste.
Cornel
internet 9
Cauta cu atentie: asadar, scrie in searchul windows-ului updates si mergi pe itemul view installed updates; enter, apoi ai acolo un list view cu peste o suta de updates la tot felul de security... La vreo trei patru taburi afli eventual si o optiune de search, scrie acolo internet si iti va da internet explorer 9; application si afli acolo uninstall. Bafta!
Cornel
Salutare!Pot face vreo setare la internet explorer versiunea 11 sa-mi afiseze cate o eticheta de la A la Z ca atunci cand adaug in favorite un link care-ncepe cu litera A spre exemplu sa-mi-l adauge-n favorite la eticheta literei a?Ma gandesc ca mi-ar fi mult mai usor sa gasesc un anumit link avandu-le in ordine alfabetica sau numerica.A sprexemplu Amr Diab.B,,Bambi,C.Cum sa transformi dizabilitatea intr-o abilitate.Si aici sa se adauge link-urile specifice initialei.
- Manu
- General de divizie
Cred ca trebuie sa faci actualizarile, in special cea pentru Service Pack 1. Am vazut si eu acum nu de multa vreme ca pentru a avea IE11 trebuie SP1.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
Eu stiu ca e maxim IE 8. E destul de greu sa te mentii cu XP. Ar trebui sa folosesti Mozilla Firefox sau Google Chrome, altfel multe site-uri nu prea mai merg cu Internet Explorer 8.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
salut,
a mai patit cineva sa nu isi poata face upgrade la flash player?
discutam de internet explorer 11, cu versiunea 17 de player; la download opereaza un manager, si, solicita inchiderea unor programe, nu sunt citite care anume, plus antivirusul, pe durata procesului, daca stie cineva, ar fi fain, sa imi vanda pontul; multumesc. Am inchis antivirusul, evident, plus tot ce credeam eu ca mai e de inchis; merge pana la 50 la suta, iar in punctul ala, solicita ce va spuneam mai devreme. Imi e util upgrade-ul, pt diversele surse de stiri, si nu numai.
a mai patit cineva sa nu isi poata face upgrade la flash player?
discutam de internet explorer 11, cu versiunea 17 de player; la download opereaza un manager, si, solicita inchiderea unor programe, nu sunt citite care anume, plus antivirusul, pe durata procesului, daca stie cineva, ar fi fain, sa imi vanda pontul; multumesc. Am inchis antivirusul, evident, plus tot ce credeam eu ca mai e de inchis; merge pana la 50 la suta, iar in punctul ala, solicita ce va spuneam mai devreme. Imi e util upgrade-ul, pt diversele surse de stiri, si nu numai.