Telefoane mobile cu voce
Moderator: Manu
-
- General de corp de armata
Telefoane mobile cu voce
Mă iertaţi că vă deranjez, aş dori să cumpăr un telefon pe care să se poată instala voce şi nu mai sunt la curent cu ce modele acceptă această opţiune, m-ar interesa un model mai ieftin, deoarece an un Nokia N 70 de care sunt mulţumit. M-ar interesa preţurile la telefoanele noi indiferent de marcă. Mulţumesc anticipat tuturor celor ce mă vor ajuta. Ghiţă Potra.
-
- Locotenent - colonel
din nefericire cred ca modele mai vechi nu cred ca se mai gasesc cu usurinta in comert. va pun mai jos un link care va duce la lista telefoanelor care merg cu ultima varianta de talks http://www.nuance.com/talks/phones.asp in comert am auzit ca nici macar e51 nu prea se mai gaseste.
Gruia
- Manu
- General de divizie
Am observat ca in prezent, dupa ce a trecut E51 ca model existent prin magazine, nevazatorii isi cumpara E66, una dintre optiunile care arata si bine. Ar mai fi posibil N96 dar se pare ca e foarte scump. In rest... nu stiu, nu prea am vazut altele cumparate in jur.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
telefoane cu voce
salut am un nokia e63 si am incercat sa instalez talks dar nu am reusit. daca cineva vrea sa ma ajute sa ma contacteze la gione33@yahoo.com
-
- Locotenent - colonel
nu stiu daca aici se incadreaza ce vreau sa anunt. a aparut talks 5 cu tot ce trebuie. sunt doua chestii care le-am descoperit pana acuma mai bune. merge complet in aplicatia fring, inclusiv chat si este posibil setarea de volume diferite pentru standby si convorbire, lucru util deoarece in convorbire se auzea foarte incet. astfel putem seta ca in convorbire sa fie pe 10 si cand terminam sa revina la volumul pe care il folosim.
Gruia
- Manu
- General de divizie
E bine ca lucrurile se dezvolta in continuare, poate ne tii la curent cu descoperirile in urma testelor.
Faptul ca merge Fring si in modul Chat e foarte bine, deja il folosesc multi, cel putin pentru Skype.
Faptul ca merge Fring si in modul Chat e foarte bine, deja il folosesc multi, cel putin pentru Skype.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
Salutare!Am si eu o-ntrebare despre telefoanele cu touch screen pentru nevazatori.Cum le folositi voi?Care este mecanismul acestor telefoane?Cum functioneaza ele?Si cum le manevram noi?Sa va detaliez un pic....Spre exemplu eu in prezent am un N70 dupa cum v-am mai spus.Si m-am obisnuit cu el destul de mult dar e foarte vechi....Asa si referitor la N70 cand intru in meniu apare Folderul imagini.Daca doresc s-ajung pe ceas s-aflu cat e ceasul apas in dreapta butonului din mijloc.Cel care se afla intre butonul de raspuns si respingere.Sau deasupra butonului verde de raspuns al convorbirii si se deschid optiunile acolo am deschidere.Accesez si intru.Dar la aceste telefoane cu touch screen?Cum e la fel?Si cum le accesati voi?Cum stiti unde e ceasul spre exemplu...sau cum apelati o persoana pe care doriti voi s-o sunati?Sau cum trimiteti mesaje?Va rog sa-mi explicati si mie mecanismul.Ma gasiti pe shady_rapid2008.
Nu ma mai intereseaza telefoanele touch screen pentru nevazatori deoarece am aflat ca sunt extrem de sensibile si nu am nevoie de un astfel de telefon.Mai bine un telefon normal si cu asta basta.Insa ce m-ar interesa de la el.Sa aibe wireles,radio,slot pentru cardul de memorie(nu vreau cine stie ce card e bun si unul de 500 de Mb sau 1 Gb)sa aibe cat de cat procesorul bun sa nu astept o ora ca la N70 sa se deschida casti,radio,bluetooth sau infra-rosu si camera foto/video.Asta ce ma intereseaza pe mine la telefon.As dori sa aflu un pret informativ la un astfel de telefon va rog.Si as mai avea o curiozitate tot de telefon e legata asa ca voi continua sa scriu aici.Telefon pe comanda se poate face?Adica ma refer ca sa le scriu spre exemplu celor de la reprezentanta Nokia sa-mi spuna daca au un astfel de telefon in stoc sa-mi trimita si cat m-ar costa un asemenea telefon.