Cunostinte, setari care se refera exclusiv la laptop

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Ciprian Brahas
Caporal

Cunostinte, setari care se refera exclusiv la laptop

Mesaj de Ciprian Brahas »

As dori sa stiu de unde as putea controla microfonul incorporat al laptop-ului. Daca e selectat sau nu, cat la suta e volumul sau daca are sau nu microfon in caz ca nu pot sti ce tip de laptop este. Se gaseste tot in dispozitive de sunet si audio, sau si in alta parte?

As mai dori sa stiu cum as putea seta, in asa fel in cat, sa nu mai intre in stand by, daca nu-l mai folosesc un anumit numar de minute? Am intalnit la cineva, dupa un anumit timp, destul de scurt, daca nu-l foloseste intra propriuzis in stand by. Eu nu am intalnit problema asta. Si daca intra in stand by, cum revin din nou la pozitia de lucru mai usor?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

In cazul acestor setari... nu prea difera lucrurile de la desktop la laptop, toate sunt prin Control Pannel, iar asa din cap... nu cred sa le stie cineva.
Oricum, trebuie gasite cu siguranta setarile legate de Stand By in Power Options. Acolo ar trebui eventual puse toate pe Nevers si... nu se mai opreste nimic niciodata, decat cand se termina bateria.

In legatura cu setarile auido... poate sunt altii care au mai incercat, stiu doar ca mai erau probleme cu Stereo Mix, adica inregistrarea a tot ce se aude in calculator nu prea mergea la toate...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Manu n-as vrea sa fiu nepoliticos dar nu prea m-ajuta ceea ce e postat in aceasta rubrica de pe forum.Cred ca am explicat destul de clar in mesajul din rubrica it&c sora mea a umblat pe laptop si ce i-o fi facut ce nu i-o fi facut ca scrisul de pe laptop este foarte mic.My Computer spre exemplu....dau un exemplu din ce se afla pe desktop.Asa...My Computer se vede extraordinar de mic si nu poti intelege ce scrie.Poate noua ne-ar fi usor ca avem jawsul si ne citeste dar acum am nevoie pentru persoanele fara probleme de vedere.Crezi ca e ceva de la properties?Ma gandesc ca am undeva in properties screen si acolo gasesc Rezolution.Eu cand vedeam pateam asa doar cu unele jocuri si am aflat de smecheria de la properties mentionata mai sus si reglam de acolo.Dar acum nu stiu daca tot de acolo ar putea fi.Apoi ca si pe internet explorer se vede foarte mic.Tot ceea ce vrei sa citesti....Decat sa citesti ceva pe laptop mai bine te lasi pagubasi.Intreb sa stiu daca se poate remedia problema.Daca nu selavi.Multumesc
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Nu prea ma pricep la reglaje de felul acesta, cu siguranta prin Properties poate fi cate ceva.
Ma refeream mai sus doar la faptul ca aceste lucruri nu difera de la laptop la desktop / tower.
Poate iti raspunde cineva care stie mai bine cum stau lucrurile cu afisajul.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Campus
Comandantul unitatii

Mesaj de Campus »

Cred ca problema este la DPI. In display properties - Appearance and Themes Display.- settings - si gasiti un combo box cu dpi in xp sau in screen resolution - Make text and other items larger or smaller - set custom text size in windows 7.
Scrie răspuns