Antivirus
Moderator: Manu
Eu sincer nu stiu cum voi spuneti ca Avast e accesibil nevazatorilor.Ma refer acum la nevazatorii care folosesc jaws.Ieri am scanat pc-ul si cand trebuia sa-l curat.Nu s-a putut decat cu ajutorul cuiva langa mine.Poate voi cunoasteti smecherii pe care eu nu le cunosc si ma puteti lamurii mai bine ce si cum.
Salutare, AVG ar fi cel mai bun anti-virus. dar faptul că crapă după o defragmentare, este o problemă mare. azi dimineaţă mi-am deschis laptop-ul şi m-am trezit cu o surpriză: ---------------------------
------------------------------------------------------
avgui.exe - System Error
--------------------------
E cât se poate de enervantă situaţia. cu versiunile anterioare adică AVG 2013 şi 2012 nu am avut această problemă pe nici un pc. şi pe calculatorul mare la fel îmi face. care este problema? de unde şi cum pot recupera acel fişier? sau să încerc microsoft security essenţial?
The program can't start because mfc110u.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
---------------------------
OK
sistemul îmi merge aiuria...
------------------------------------------------------
avgui.exe - System Error
--------------------------
E cât se poate de enervantă situaţia. cu versiunile anterioare adică AVG 2013 şi 2012 nu am avut această problemă pe nici un pc. şi pe calculatorul mare la fel îmi face. care este problema? de unde şi cum pot recupera acel fişier? sau să încerc microsoft security essenţial?
The program can't start because mfc110u.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
OK
sistemul îmi merge aiuria...
Ioto
Vizitati www.ioto.computerulmeu.ro
De parcă n-ar fi de ajuns, nici să-l dezinstalez nu pot. peste tot de unde încerc să lansez programul dă aceaşi eroare. Oare cei de la AVG nu şi-au dat seama...?
Ioto
-
- Sergent
Microsoft Essentials nu este un antivirus prea bun. Chiar si Microsoft recomanda folosirea unui antivirus ca lumea.
Decat fara antivirus deloc, este bun si Microsoft Essentials, dar daca pe computer se acceseaza des internetul, se descarca si instaleaza des programe sau se copiaza pe el diverse fisiere si programe din surse externe, este bine sa ai un antivirus mai bun decat el.
Nu pot face prea multe recomandari in acest domeniu fiindca de multi ani am folosit un singur antivirus cu care nu am avut niciodata probleme.
Mai demult am folosit Norton Antivirus si am avut probleme cu virusi, am folosit Kaspersky care a fost foarte bun dar ingreuna destul de mult sistemul de operare, iar acum folosesc Esset Smart Security/Nod32.
Decat fara antivirus deloc, este bun si Microsoft Essentials, dar daca pe computer se acceseaza des internetul, se descarca si instaleaza des programe sau se copiaza pe el diverse fisiere si programe din surse externe, este bine sa ai un antivirus mai bun decat el.
Nu pot face prea multe recomandari in acest domeniu fiindca de multi ani am folosit un singur antivirus cu care nu am avut niciodata probleme.
Mai demult am folosit Norton Antivirus si am avut probleme cu virusi, am folosit Kaspersky care a fost foarte bun dar ingreuna destul de mult sistemul de operare, iar acum folosesc Esset Smart Security/Nod32.