Blog
Moderator: Manu
Blog
Si revin cu inca o problema careia inca nu i-am gasit rezolvarea.Am un blog facut la blogspot dar nu pot posta pe el.Vreau si eu sa stiu...am inteles ca exista programe prin care sa poti monitoriza blogul.M-ar interesa si un astfel de program...dar mai mult m-ar interesa daca exista un program ajutator pentru postarile articolelor.Adica un program care sa te ajute sa postezi pe blog singur.Eu nu postez singur pe el.M-ajuta fratele meu sau varul meu.Cine ma poate ajuta ma gaseste pe adresa shady_rapid2008
-
- Colonel
Salut!
Blogger este o platforma accesibila, cel putin la postarea de texte. Tin minte ca la ei ai blogul. O prietena de-a mea a avut blog pe blogspot.com ceva vreme, si n-a avut nicio problema in a posta singura. Deci nu vad de ce ai avea nevoie de var sau frate aici, mai degraba trebuie sa incerci sa inveti sa te descurci tu pe pagina.
Windows live writer este un client suficient de accesibil. L-ai instalat, configurat, conectat cu blogul si testat?
Numai bine,
Andreea
Blogger este o platforma accesibila, cel putin la postarea de texte. Tin minte ca la ei ai blogul. O prietena de-a mea a avut blog pe blogspot.com ceva vreme, si n-a avut nicio problema in a posta singura. Deci nu vad de ce ai avea nevoie de var sau frate aici, mai degraba trebuie sa incerci sa inveti sa te descurci tu pe pagina.
Windows live writer este un client suficient de accesibil. L-ai instalat, configurat, conectat cu blogul si testat?
Numai bine,
Andreea
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
- Manu
- General de divizie
Shady, te rugam sa nu mai creezi subiecte noi despre acelasi lucru, cand poti continua sa intrebi intr-unul deschis anterior.
De exemplu despre problema unui program ajutator pentru blog exista un topic tot in IT & C, numit: Exista programe ajutatoare pentru blog.
Parerea mea este ca nu are rost deschiderea de noi subiecte cu acelasi continut, acest lucru facand sa fie mai greu gasibile alte subiecte cand cauta cineva pe forum.
Despre blog... zic si eu ca Andreea, JAWS este un program ajutator, cu el in mod normal poti face cam tot ce tine de publicare continut.
De exemplu despre problema unui program ajutator pentru blog exista un topic tot in IT & C, numit: Exista programe ajutatoare pentru blog.
Parerea mea este ca nu are rost deschiderea de noi subiecte cu acelasi continut, acest lucru facand sa fie mai greu gasibile alte subiecte cand cauta cineva pe forum.
Despre blog... zic si eu ca Andreea, JAWS este un program ajutator, cu el in mod normal poti face cam tot ce tine de publicare continut.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)