Google Chrome vs Internet Explorer
Moderator: Manu
Google Chrome vs Internet Explorer
Salut tuturor.Am si eu o curiozitate caci am google crome si internet explorer.Frate-le meu foloseste google crome iareu internet explorer.Dar intotdeauna cand primesc vre un link sau sunt prieteni cu statusuri la mesenger cu link-uri de pe youtube eu cand apas sa deschid sa vad ce contin imi deschide cu acest google crome pe care eu nu-l utilizez si nu stiu cum sa fac sa mi se deschida cu internet explorer.Am inteles ca exista o setare prin control panel pe undeva.Dar nu stiu mai mult.Ma gasiti pe adresa shady_rapid2008.Va multumesc
- Manu
- General de divizie
Trebuie setat ca Internet Explorer sa spuna daca nu este browser implicit.
Se poate merge in Internet Explorer, la Tools, in dialogul Internet Options. Acolo exista un check box in tabul Programs: Tell me if Internet Explorer is not the default web browser.
La urmatoarea deschidere a IE se va intreba daca doresti sa fie default / implicit, dai Yes si totul va fi ok.
Se poate merge in Internet Explorer, la Tools, in dialogul Internet Options. Acolo exista un check box in tabul Programs: Tell me if Internet Explorer is not the default web browser.
La urmatoarea deschidere a IE se va intreba daca doresti sa fie default / implicit, dai Yes si totul va fi ok.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)