Joc browser

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Ianc
Cadet

Joc browser

Mesaj de Ianc »

BaiatDeCartier.ro - joc online multiplayer cu mafie
Salutare tuturor, va invit sa vizitati un joc online cu baieti de cartier 100% romanesc. Este un plin de actiune cu multe optiuni interesante. Scopul jocului este sa devi cel mai bun baiat de cartier.
Jocul are o comunitate superba unde iti poti face multi prieteni! Va astept si pe voi : http://www.BaiatDeCartier.ro
Alexandru
Plutonier

Mesaj de Alexandru »

Salut! Dupa parerea mea, cred ca trebuia sa prezinti acest joc chiar la sectiunea dedicata jocurilor care desigur, se numeste Jocuri.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Am mutat eu subiectul.
Parca se mai vorbea despre acest joc si in alt topic...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Alexandru
Plutonier

Mesaj de Alexandru »

Da, asa este, a mai deschis Cristi Covaci un topic in care tot asa prezenta un joc cu mafie. Cristi a prezentat jocul mafia creator, iar Ianc a prezentat un alt joc care se numeste Baiat de cartier. Intr-adevar, seamana putin.
Ultima oară modificat 29 Iun 2012, 23:04 de către Alexandru, modificat 1 dată în total.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

dupa cate stiu eu jocul acesta nu e prea accesibil pentru ca ai nevoie sa folosesti in foarte multe situatii captcha-uri.
Alexandru
Plutonier

Mesaj de Alexandru »

Exista browser-ul Mozila Firefox. Prin intermediul acestui browser, poti primi codul captcha in clipboard instaland o extensie in Mozilla care se numeste webvisum. Dar trebuie sa iti faci un cont pentru a putea descarca extensia respectiva. Pentru a putea face un cont pe webvisum, trebuie sa iti trimita cineva o invitatie. Adica cineva care are cont pe webvisum. Eventoal, daca vrei mai multe detalii, putem comunica aici pe forum, sau vorbim pe privat.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

da stiam de acea extensie. am si un cont chiar dar nu prea imi place interfata de la mozilla. prefer internet explorer. si pentru explorer era o aplicatie si pentru explorer. dar aceea functiona pe baza de voluntari. adica trebuia sa trimiti undeva codul si un voluntar iti trimitea codul descifrat.
Alexandru
Plutonier

Mesaj de Alexandru »

Cand trebuie sa introduc undeva un cod captcha, de obicei copiez link-ul din Internet Explorer din bara de adrese adica din (address bar) si-l introduc in bara de adrese adica in address bar-ul din Mozilla.
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Parerea mea e ca jocu asta e un joc de nimic. Eu l-am jucat si nu numai ca e cu multe chaptcha ci si trebuie sa muti sageata de la nouse pe o chestie din meniu ca sa vezi ce e pe acolo, cea ce cu jawsul nu se poate ca m-am chinuit destul eu.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Deci acest joc nu prea este accesibil pentru noi...Dar acum intervin si eu si va-ntreb...Si sper sa nu va suparati.Daca tot nu e accesibil de ce se mai scrie de el?Bun....Acum vizavii de jocurile cu mafie.Nu se poate creea un joc accesibil dupa parerea mea inseamna sa-l putem accesa.Si acum logik si normal asa e.Ma gandesc ca pentru noi daca dorim un astfel de joc sa se creeze in asa fel in cat sa se poata juca.Sa fie creata o grafica usoara...simpla...Apoi pentru manevrarea/controlul jocului.Daca vrem sa facem spargeri de locuinte sau furturi de masini(in cazul mafiotilor)sa fie realizata o casuta de editarea unor litere sau cuvinte si apoi sa apasam Enter si el sa execute ordinul.Apoi daca dorim sa fim agenti sau politisti...ma rog ce era cel de al 2 lea personaj.Daca sa spunem i se da sa investigheze un caz de spargere sa se scrie in casuta de editare investigheaza cazul si aici sa ne apara o lista de cazuri:furturi de masini,spargeri de locuinte,trafic de carne vie,trafic de droguri,batai de strada,prostitutie(ma iertati va implor)dar iau si eu din realitate,spalare de bani si tot felul de crime sa fie scrise in acest catalog de crime sa-i zicem asa...Sa fie scrise-n acest catalog iar noi sa parcurgem cu sageata pana la cazul care ne-a fost acordat spre a-l rezolva si sa apasam enter iar personajul saduca la indeplinire misiunea incredintata.Astept pareri despre propunerea pe care v-am facut-o!Cine doreste ma gaseste pe adresa shady_rapid2008@yahoo.com.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

:lol:Pai hai sa-ti explic! Despre acest joc nu s-a scris pentru ca ar fi accesibil pentru nevazatori. Defapt, cred ca a ajuns aici din greseala. Asa cum ti se intampla sa primesti e-mail-uri nesolicitate, cam in acelasi fel se intampla sa aterizeze pe forum astfel de postari facute de roboti. Si daca tot vorbim de jocuri webbased accesibile, cred ca in loc sa faci pe mafiotul si sa dai spargeri, mai bine joci un joc de fotbal foarte accesibil si cu interfata in limba romana. Adresa este:
www.hattrick.org
Scrie răspuns