Yahoo Messenger

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Shady
Locotenent

Yahoo Messenger

Mesaj de Shady »

un anumit interval imi da eroare si ma scoate din id.Nu ar fi asa o mare paguba c-as intra inapoi...Dar problema e ca uneori mai trag niste fisiere de la prieteni si mi se-ntrerupe legatura si pierd fisierul....Ce ar trebui,sa fac?Am incercat,sa-l reinstalez(aceeasi versiune de mesenger am mai incercat-o o data....Dar degeaba tot asa-mi face.)Ma gandesc sa-mi downloadez un alt yahoo mesenger sa vad daca tot asa-mi va face.Apropo de luat o alta versiune de mesenger.Credeti ca-mi va functiona yahoo mesenger 11.5?Va-ntreb ca voi sunteti mai experimentati si cunoasteti...poate....V-am spus,l-am reinstalat ca m-am gandit ca poate dintr-o eroare ceva s-o fi sters vre un fisier.Dar degeaba dupa ce l-am reinstalat mi-a dat aceeasi eroare....V-as scrie si ce-mi spune la eroare dar deja e cam lung mesajul si nu cred c-ar avea rost sa va spun ce-mi zice mie la erori.Cine ma poate ajuta ma gaseste pe adresa shady_rapid2008.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Shady scrie:supara de ceva vreme....Aveam yahoo mesenger 8 si l-am schimbat cu ceea mai noua versiune de mesenger(11.5)deoarece cea veche la un anumit interval de timp imi dadea o eroare care ma scotea de pe id si fireste ca daca faceam un transfer de date se pierdea legatura....Si ma saturasem de acea eroare si am hotarat,sa-l schimb cu o versiune mai noua(cea mentionata mai sus)dar acum nu-mi mai functioneaza youtube-ul si nici cu acest mesenger nu ma descurc prea bine....Nu am comenzi rapide la el.In sensul ca daca vreau,s-ajung pe grupul denumit friends apas de cateva ori pe litera F.Dar acesta ma obliga sa tastez intregul cuvant si astfel se duce si toata lista si-mi ramane doar acel grup iar daca vreau,sa revin sunt nevoit,sa inchid fereastra si sa o redeschid.Cine ma poate ajuta ma gaseste pe id-ul shady_rapid2008 va multumesc.
Am copiat aici mesajul care era intr-un alt topic, deja fiind doua subiecte incepute despre Yahoo Messenger.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Bordanc_Nicu
Sergent major

Mesaj de Bordanc_Nicu »

Nu este nevoie sa inchizi fereastra, e nevoie sa apesi odata tasta escape, si iti vor aparea din nou contactele. Pentru a naviga printre ele, daca ai mai multe grupuri, poti folosi sagetile stanga/dreapta pentru a inchide/deschide un grup, se pot folosi doar cand te afli pe numele grupului.
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!!!
Scrie răspuns