Idee
Moderator: Manu
Idee
Salut, Cum in vacanta asta ma tot jucam pe klango, m-am gandit, ce r fi daca s-ar crea si in limba romana un programel cu fundal muzical si care sa poata fi intrebuintat sa creezi forumuri, sau sa scrii mesaje private, sau sa aiba functie de chat, dar fara media sau programes sau balariile alea din klango. De fapt nu sunt balarii, unele podcasturi sunt interesante, dar whatever... ideea e sa fie un program unde sa poti cunoaste diferite persoane, sa poti conversa. Nu stiu totusi, daca are sens. Suntem putini, nu stiu cati ar fi interesati si de altfel, daca ma gandesc mai bine, se poate crea o sectiune pe forum cu subiectul asta, cu subiectul socializare, sau making new friends, sau cum o fi. Spuneti-mi, voi ce ziceti de idee?
Joane
Nasol atunci. Ma gandeam la ideea asta pentru ca, intrand pe si pe quentince playroom, am vazut ca sunt multi pe care nu ii cunosc din romania pe acolo. E drept, majoritatea copii, dar in fine, nu asta conteaza. Ideea e ca mi-am dat seama ca nu ii cunosc cel putin pe jumatate din orbisorii de pe aceste meleaguri mioritice...
Joane
-
- Capitan
Am gasit un program care poate sa faca audio chat. E usor de utilizat, apesi F7 din orice fereastra si vorbesti ca taximetristii. Se pot face grupuri private sau publice. Se poate descarca de la:
www.zello.com
www.zello.com
-
- Capitan