daca tot am vorbit despre fonoteca in subiectul cu iPhone si android, as vrea sa intreb daca se stie de ce se intrerup piesele de teatru la un moment dat?
tine oare de calitatea internetului pe care o avem sau e altceva? merci si astept raspuns pentru ca sunt fan teatru radiofonic si aici in italia din pacate sunt foarte inapoiati si la teatru radiofonic si la retelele de internet. in comparatie cu italienii noi, adico voi, sunteti extraterestri cu fibra optica care exista si la ai mei la tara iar in italia nici macar in marile orase. cel putin pe unde calatoresc eu.
Fonoteca Pontes
Moderator: Manu
-
- Sergent
- Manu
- General de divizie
Din pacate este intrerupta de limitarile serverelor din America.
Speram ca in curand sa mutam si noi site-ul pe un VPS, unde am avea mult mai multe resurse si posibilitati, acces la root si altele.
Nu e sigura inca mutarea, procesul e foarte complicat, dar... ar fi ok pentru Fonoteca din acel moment, ar functiona din nou toate facilitatile cu care eram obisnuiti.
Eu acum ascultand cu Winamp, sar usor cu Control + J la minutul 40 si ceva, locul in care se intrerupe.
Speram ca in curand sa mutam si noi site-ul pe un VPS, unde am avea mult mai multe resurse si posibilitati, acces la root si altele.
Nu e sigura inca mutarea, procesul e foarte complicat, dar... ar fi ok pentru Fonoteca din acel moment, ar functiona din nou toate facilitatile cu care eram obisnuiti.
Eu acum ascultand cu Winamp, sar usor cu Control + J la minutul 40 si ceva, locul in care se intrerupe.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Weekend-ul asta m-am tot invartit prin jinzora.
Am reusit sa adaug din nou topurile. Acum puteti vedea iarasi ultimele piese adaugate, ultimii autori adaugati, etc. De asemenea am mai reparat din permisiunile fisierelor.
Sunt currios daca a ramas valabila problema cu intreruptul pieselor lungi si la ce minut se intrerup.
Am reusit sa adaug din nou topurile. Acum puteti vedea iarasi ultimele piese adaugate, ultimii autori adaugati, etc. De asemenea am mai reparat din permisiunile fisierelor.
Sunt currios daca a ramas valabila problema cu intreruptul pieselor lungi si la ce minut se intrerup.
- Manu
- General de divizie
Si eu asteptam rezolvarea problemei... era tare rau fara sa stim care sunt ultimele piese adaugate.
E bine ca apar acum si descrierile din Metadata comment.
E bine ca apar acum si descrierile din Metadata comment.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...