Navigarea pe internet de pe mobil

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Shady
Locotenent

Navigarea pe internet de pe mobil

Mesaj de Shady »

Va salut!As dori,sa va-ntreb cum navigati pe internet de pe mobil?Azi am incercat,sa navighez pe internet de pe telefonul meu mobil(Nokia N 70)dar nu am reusit.Imi aduc aminte ca am gasit intr-o zi un mesaj legat de acest subiect.Cum procedez,sa intru si eu pe internet de pe mobil?Am incercat impreuna cu mama si n-am reusit.Cine ma poate ajuta cu un sfat ma gaseste pe adresa shady_rapid2008
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Cu N70 nu prea sunt sanse sa navighezi cat de cat multumitor pe Internet, asta pentru ca probabil ai Talks 2.5, oricum mai vechi de 3.5 si atunci...
Navigatul a fost imbunatatit considerabil de la Talks versiunea 3.5.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Allx Cucu
Sergent

Mesaj de Allx Cucu »

Cu nokia n70 se poate naviga foarte multumitor pe site-urile mici in special pe cele wap.
Eu am navigat destul de mult acum fro 3 ani cu un n70 si reuseam sa fac destul de multe, doar pe site-urile web mari era mai greu ca se cam bloca telefonul.
Puteam sa caut diverse informatii pe google, sa fac download de fisiere audio, imagini, video si aplicatii.
Deci eu cred ca se poate naviga cu nokia n70 pe internet dar sa ne spui si problema din cauza carea nu poti naviga pe internet.
_______
ALLX
Bordanc_Nicu
Sergent major

Mesaj de Bordanc_Nicu »

Am un Nokia N70 de vre-o 4 ani. La inceput navigam cu el pe internet destul de ok. Dar de cand am Nokia E51, lucrurile s-au schimbat foarte mult. In primul rand pentru navigarea cu N70 trebuie mentionat faptul ca se foloseste limbajul wml, sau cel putin acest limbaj e detectat si la E51, in paginile WAP. Practic se poate naviga intr-un singur mod, adica cu sagetile. In navigarea pe orice pagina N70 doar cu sagetiile se poate naviga, pe cand la E51, exista tot felul de scurtaturi din blocul numeric: Cu tasta 5 se navigheaza printre link-uri, cu tasta 4 printre heading-uri, cu tasta 9 de la un tabel la altul, sau de la o lista la alta, cu tastele steluta si diez se navigheaza printre elementele accesate anterior din blocul numeric, etc.
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!!!
Scrie răspuns