Cum postez pe blog

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Shady
Locotenent

Cum postez pe blog

Mesaj de Shady »

Salutare tuturor membrilor pontes si vizitatorilor.Am urmarit cateva mesaje din aceasta sectiune a forumului pontes.Ce m-a atras o conversatie intre Andreea Elena Neagu si Puuo(nu-i cunosc numele adevarat ci doar pe cel cu care acesta este gasit pe forum)....Asa.....El era interesat cum poate crea o pagina web....Eu nu-s interesat deocamdata de astfel de lucruri.Am o adresa de blog....Impropriu spus.....Deoarece nici macar nu postez eu singur pe blog....M-ajuta varul meu sau fratele meu sa postez.Dar am tot vazut la prietenii din lista mea de mesenger ca au site-uri pe care acestia si aranjeaza si publica pe ele ce ar vrea,sa contina.M-ar interesa,sa invat si eu sa public.Am mai facut rost de un site windows live write dar cand am incercat cateva comenzi din acesta nu mi-au functionat....Si de curand am vorbit cu un prieten care mi-a spus ca trebuiesc facute niste setari pe blog.Eu cand dau sa public pe blog titlul postarii se amesteca cu titlul materialului care vreau,sa-l postez.Cine ma poate ajuta ma gaseste pe adresa shady_rapid2008
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Nu merge nimic fiindca nu ai adaugat blogul tau in writer deci practic nu ai unde sa publici, si fiindca nu scrii titlul in campul care trebuie. Ai un camp in care apare "introduceti aici titlul mesajului". - acolo ar trebui scris titlul.
Numai bine,
Andreea
Scrie răspuns