Total Commander pentru Windows Seven

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
MateLajos
Sergent major

Total Commander pentru Windows Seven

Mesaj de MateLajos »

Salut!
Imi permit sa deschid acest thread dat fiind faptul ca nu am vazut sa se fi discutat inainte si as avea nevoie de ajutorul vostru. Ce Total Commander sau Wincommander este complet compatibil cu jaws 13 sau, mai bine zis, pe care il folositi voi si sunteti multumiti?
Va multumesc dinainte tuturor!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu folosesc Total Commander 7.0 pe Vista si pe Windows Seven, merge perfect, cel putin eu nu am intampinat vreo problema.
Windows Commander se numea din cate stiu inainte, dar se incalca, din cate am inteles, copyright-ul Microsoft pentru numele "Windows".
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
MateLajos
Sergent major

Mesaj de MateLajos »

Si mai voiam sa va intreb are cineva o lista cu principalele comenzi de taste din Totalcomander?
Merci Manu! Il voi incerca si eu sa vad cum e!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu folosesc doar cateva comenzi in mod frecvent:

F3 - redare fisier, de exemplu un fisier audio poate fi ascultat directa colo in folder;
F4 - deschidere fisier in Notepad;
F5 - copiere;
F6 - mutare / redenumire;
F7 - folder nou;
Alt + F1 / Alt + F2 - schimbare partitie pe stanga, respectiv dreapta;
Alt + F5 / Alt + F9 - arhivare / dezarhivare;
Alt + F7 - cautare;
Control + F - conectare la FTP;
Control + Shift + F - deconectare de la FTP;
Plus de pe blocul numeric - selectare mai multe fisiere, de exemplu, scriind in campul care apare "*.ogg", dupa un Enter vor fi selectate toate fisierele cu extensia OGG din folderul curent, aceasta posibilitate foarte usor de utilizat o intrebuintez destul de frecvent cand fac pachetele cu sunete la jocuri.

Sunt cu siguranta multe comenzi, le-am enumerat pe cele de care ma folosesc eu. Chiar e important pentru mine Total Commander, stiu ca Windows Commander a fost printre primele 3 programe pe care le-am utilizat. Avantajul e ca faci multe in aceeasi interfata.
Ultima oară modificat 26 Ian 2012, 18:21 de către Manu, modificat 1 dată în total.
MateLajos
Sergent major

Mesaj de MateLajos »

Multumesc inca o data Manu pentru efortul depus in tot ceea ce faci!
Bordanc_Nicu
Sergent major

Mesaj de Bordanc_Nicu »

Am incercat si eu Total comander mai de mult, dar nu m-am descurcat deloc cu el. M-ar interesa mai multe despre el, cum ar fi: Preia comenzile mai rapid de cat din Windows Explorer? La deschiderea unui dosar cu mii de fisiere, are un timp de reactie mai bun?
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!!!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Nu cred sa fie mai rapid la incarcarea unei liste de fisiere fata de ceea ce ofera Windows-ul, dar avantajul este ca in aceasi interfata sunt foarte multe optiuni.

Ideea e simpla, sunt doua liste printre care te plimbi cu tab. Pe fiecare dintre ele este deschisa o locatie de pe hard, CD, stick etc, asadar e ca si cum ar fi doua My computer deschise in acelasi timp.
Se poate copia dintr-o parte in alta, face arhiva dintr-o parte in alta si multe altele.
Bordanc_Nicu
Sergent major

Mesaj de Bordanc_Nicu »

Imi place chestia cu cele doua liste, la fel stiu un program pentru telefoane compatibile Symbian, program numit Active File. Si el are asa ceva, pentru navigare se foloseste tasta steluta.
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!!!
Scrie răspuns