Windows 7
Moderator: Manu
da, intre timp m-am prins: taburi fara numar, cursoare virtuale si f3-uri daca e cazul.
Acuma experimentez windows live mail-ul; nu am priceput inca logica lui; am identificat o serie de trevie-uri, ale caror proprietati nu le-am depistat inca.
V-am mai rams dator cu user-ul si parola pe care 7-le il cere la configurarea unei retele.
imediat ce am timp sa ma ocup de ea, va zic.
Acuma experimentez windows live mail-ul; nu am priceput inca logica lui; am identificat o serie de trevie-uri, ale caror proprietati nu le-am depistat inca.
V-am mai rams dator cu user-ul si parola pe care 7-le il cere la configurarea unei retele.
imediat ce am timp sa ma ocup de ea, va zic.
continuam topicul asta cu mail-pul si accesibilitatea lui pentru windows 7; v-am intrebat la un moment dat daca stiti vreo solutie; windows live mail-ul poate fi una, da, mai accesibila si exact out look expres este windows mail.
Multumesc lui profesoru si Aurel Patru, pentru ajutor.
Daca doriti:
accesati tiflo.ro, creati-va un cont acolo, descarcati din sectiunea descarcari, windows mail, si urmati instructiunile.
Veti gasi o singura eroare de pasi, la bifarea celor 3 checkhed box-uri.
adica, nu trebuie bbifat replase on rebut.
Dupa finalizarea procesului, windows mail-ul se comporta exact ca si out look expres.
eventual, Manu sa imi spuna cum pot incarca si eu pe site arhiva, daca nu doriti sa stati dupa activarea contului de la tiflo.
Multumesc lui profesoru si Aurel Patru, pentru ajutor.
Daca doriti:
accesati tiflo.ro, creati-va un cont acolo, descarcati din sectiunea descarcari, windows mail, si urmati instructiunile.
Veti gasi o singura eroare de pasi, la bifarea celor 3 checkhed box-uri.
adica, nu trebuie bbifat replase on rebut.
Dupa finalizarea procesului, windows mail-ul se comporta exact ca si out look expres.
eventual, Manu sa imi spuna cum pot incarca si eu pe site arhiva, daca nu doriti sa stati dupa activarea contului de la tiflo.
- Manu
- General de divizie
Sound Forge 10 este accesibil si functioneaza foarte bine pe Seven.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Intr-o alta ordine de idei, vreau sa va intreb daca stiti de existenta vreunei metode de a accesa gadgeturile in Windows 7. Vreau totodata sa va intreb ce navigator folositi pentru ca eu m-am hotarat asupra lui Google Chrome si sunt foarte incintat de el, dar, cum in toate exista un dar, are si asta cel putin o hiba majora cu care m-am intilnit eu si anume ca nu citeste obiectele aflate intr-un combo box. S-a mai confruntat cineva cu treaba asta? Multzam fain
Salutare, Luisitto!MateLajos scrie: Vreau totodata sa va intreb ce navigator folositi pentru ca eu m-am hotarat asupra lui Google Chrome si sunt foarte incintat de el, dar, cum in toate exista un dar, are si asta cel putin o hiba majora cu care m-am intilnit eu si anume ca nu citeste obiectele aflate intr-un combo box. S-a mai confruntat cineva cu treaba asta? Multzam fain
Google chrome este accesibil doar de foarte putin timp asa ca probabil ca mai e de lucru la el. Insa lucrurile evolueaza foarte repede si eu cred ca se vor rezolva si bug-urile astea in curand. iti sugerez sa instalezi versiunea de pe canalul dezvoltatorilor pentru a avea totdeauna instalata ultima versiune de test pe masura ce se rezolva problemele de accesibilitate.
O poti instala peste cea de acum de la adresa urmatoare https://www.google.com/chrome/eula.html ... atform=win
Si pentru mine google chrome este browser-ul perfect dar eu am avantajul ca nu am nevoie de jaws.
Toate cele bune
Campus
Google Chrome este un super browser, insa singura lui problema pe care am gasit-o eu este aceea ca in comparatie cu IE si Firefox este cel mai putin accesibil pentru JAWS.
Afiseaza de multe ori mesaje cu tot felul de intrebari dar uneori este greu de ajuns la butoanele cu care se poate raspunde, de cele mai multe ori este imposibila citirea ferestrei cu cursorul JAWS, in anumite pagini linkurile nu functioneaza decat dupa ce se face un refresh al paginii in prealabil, JAWS nu citeste ca lumea toate meniurile... etc.
Afiseaza de multe ori mesaje cu tot felul de intrebari dar uneori este greu de ajuns la butoanele cu care se poate raspunde, de cele mai multe ori este imposibila citirea ferestrei cu cursorul JAWS, in anumite pagini linkurile nu functioneaza decat dupa ce se face un refresh al paginii in prealabil, JAWS nu citeste ca lumea toate meniurile... etc.
- Manu
- General de divizie
Eu folosesc Nero 10 si merge perfect, nu se prea vede la Burning Room vreo diferenta fata de versiunea 6 pe care o foloseam cu XP.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...