Mobile Speak sau Nuance Talks?

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Valentin
Sublocotenent

Mobile Speak sau Nuance Talks?

Mesaj de Valentin »

Salut.
a incercat cineva screen readerul pentru telefoane mobile speak de la codefactory?
eu ma intrebam oare care e diferenta intre el si talks?
din cate am vazut eu mobile speak are foarte multe voci. din pacate nu are pentru romana.. dar pentru italiana sunt multe voci care merita incercate.
si am vazut ca mobile speak functioneaza si pe telefoanele cu windows.
insa va rog pe cei care l-ati incercat sa imi spunetice parere aveti de el?
Alexandru
Plutonier

Mesaj de Alexandru »

Poti sa dai un link de download catre Mobile speak?
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut!
Ai mai jos linkurile pentru trial
Descarca MobileSpeak 5.7 pentru telefoane Nokia cu Symbian
Descarca vocea in italiana Acapela Vittorio pentru MobileSpeak
Descarca vocea in engleza Acapela Heather pentru MobileSpeak
Apoi urmeaza instructiunile de aici pentru a activa trialul de 30 de zile.
Numai bine,
Andreea
Alexandru
Plutonier

Mesaj de Alexandru »

Dar avand in vedere ca am instalat pe telefonul mobil programul nuance talks trebuie dezinstalat pentru a functiona corect Mobile speak? Sau numai dezactivez Talksul si pot utiliza Mobile speak in varianta demo de 30 de zile?
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Conform informatiilor de aici, nu e nevoie sa dezinstalezi TALKS-ul, ci doar sa il dezactivezi.
Numai bine,
Andreea
Vortex
Sublocotenent

Mesaj de Vortex »

Parerea mea e ca mobile speak e mai slab ca talks, din urmatoarelee motive:
- nici una din vocile iitalienesti nu se compara cu eloquence. Citesc mult mai prost limba romana, cu un accent italian mult mai pronuntat si au mult mai multe ssunete neclare;
- se misca mai incet ca talks, probabil unul din motive e tot diferenta de voci folosite.
Eu am bmobile speak si il folosesc doar cand moare talks.
Teoretic ar avea el si ceva avantaje, gen functionarea cu ovi maps si telefoanele mai noi cu symbian belle.
Vortex Website
Maximum de confort, cu minimum de efort.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Problema pentru noi, cei dependenti deitaliana, nu e ca Mobile Accessibility are voci italiene mai proaste, ci ca nu este chiar cea din Eloquence. :)
Sunt curios ce va face Nuance mai departe, ramane pe Talks doar pentru Symbian, sau vor mai dezvolta ceva pentru Windows Phone, eu asta tot sper. Din cate am vazut, Talks-ul pentru Nuance Communications este asa ca o camera la etajul 5 intr-o cladire cu 6 etaje... e rau ca au proiecte foarte mari si atunci... normal ca nu isi mai bat capul cu un segment atat de mic cum e screen reader pentru mobil... Acum am vazut ca Nuance are contract si cu Apple, ei furnizeaza motorul de voce pentru Siri, iar pentru Siri in engleza UK se foloseste chiar Daniel de la Nuance, cica vocea unui mare jurnalist englez Jon Briggs - vocea lui se aude si in London King's Cross.
Se pare ca eu, desi inteleg perfect si alte voci, atata vreme cat am pe ceva Eloquence, acel ceva tot va ramane un device de baza pentru citit si altele.
Asadar, zic si eu la fel, Talks e cel mai bun, iar din cate am incercat eu pe vremuri, mi-am dat seama ca se misca simtitor mai bine decat Mobile Accessibility.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Scrie răspuns