JAWS 13, ce e nou

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Cand instalezi Nokia Ovi Suite sau actualizarile la Adobe Flash Player probabil ar fi util, astept sa vad daca va recunoaste ceva butoane. La Flash Player chiar e enervant cand spune doar I button sau Q button si tot trebuie dat asa la nimereala intuitiv.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
IonPop
Colonel

Mesaj de IonPop »

Am inteles ca exista un installer accesibil pentru Flash la:
http://www.adobe.com/products/flashplay ... tion3.html
De unde cica trebuie sa descarci fisierul msi.

Eu nu l-am instalat fiindca m-am obisnuit cu cel inaccesibil.
Stiu ca daca apare un buton I acela trebuie apasat, iar daca nu apare, atunci trebuie sa apas butonul care nu este Q. Si cam atat.
Cornel
Locotenent

e bine sa mai asteptam

Mesaj de Cornel »

am instalat aseara jaws 13; doua aspecte trebuie mentionate: in primul rand, la instalare zaboveste foarte mult la inceput, in momentul configurarii sistemului. Stagneaza la 92 la suta minute in sir. IN al doilea rand, dupa instalare, se observa o oarecare lentoare in raspunderea la comenzi (e evident ca de la versiune la versiune e tot mai stufos tinand cont de noile implementari). In fine, cand e lansat apare o eroare ceva de genul gfvcr..exe aplication error, fapt ce nu pare sa aiba un efect vizibil, dar totusi undeva ceva nu e ok. Asadar, poate e bine sa se mai astepte o versiune imbunatatita.
Cornel
Vortex
Sublocotenent

Mesaj de Vortex »

Nu stiu ce sa zic, cred ca e dependent de sistem. La mine se misca la fel de rapid ca jaws 12 si nu da erori
Vortex Website
Maximum de confort, cu minimum de efort.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

La mine e cel mai bine... nu merge deloc... :lol:
Manus_Onix
Plutonier

Salutare

Mesaj de Manus_Onix »

Am si eu o intrebare legata de acest topic. am instalat wintalker impreuna cu jaws 13, dar la un moment dat acesta se blocheaza. Dupa cateva ore de utilizat jaws impreuna cu wintalkerul. Ati mai intalnit aceasta problema, oare am nevoie de o noua versiune de wintalker? Acum ca sa nu imi mai blochez calculatorul folosesc jawsul in italiana. Trebuie sa recunosc ca imi e putin incomod, deoarece eram foarte obisnuit cu wintalker.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

O parere subiectiva, ramai la Eloquence in italiana. :lol:
Wintalker mai nou sau mai vechi nu cred sa fie, eu stiu doar o singura versiune din mileniul trecut, lansata parca in 1998.
Am utilizat si eu putin Wintalker cu JAWS 13 cand am verificat diacriticele intr-un text de pus pe site, dar atunci nu s-a blocat. Ar putea spune mai bine daca se blocheaza sau nu cei care utilizeaza Wintalker in viata de zi cu zi.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Nu se blocheaza cu Wintalker-ul. Altul trebuie sa fie motivul.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

excelenta asta cu butoanele deduse, am testat si eu nimerirea butoanelor, e vesel de tot, am o tastatura logitek,
pe care daca vreau sa o instalez cu soft pt destop, n-am decat sa nimeresc butoanele exact ca si la flash, nu odata am dezinstalat-o succesiv...
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Ce se mai aude de JAWS 13? Eu inca nu l-am instalat, dar l-as instala daca ziceti ca merge mai bine in ultima vreme. M-am cam dezobisnuit sa testez noutatile, acum sunt mai precauta si astept sa vad ce zic altii!!! :))
IonPop
Colonel

Mesaj de IonPop »

Opiniile depind de aplicatiile pe care le folosim. :-)
Eu folosesc de mult timp JAWS 13, dar nu chiar ultima versiune de pe situl FS, fiindca nu am avut timp sa o instalez, si sunt foarte multumit de aceasta versiune.
(Il folosesc sub Win XP)
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

M-am apucat si eu sa folosesc JAWS 13, caci aveam de completat o cerere de finantare pentru Tineret in Actiune si mai nou sunt intr-un format pdf editabil. JAWS 11 nu facea prea bine fata si am zis sa incerc cu 13. Am insa alta problema acum!... :D Nu mai stiu cum am setat la 11 sa nu imi mai zica mereu cand intra sau iese cineva de pe messenger. Stiu ca la 11 am reusit, dar la 13 nu mai dau de capat. Ma poate ajuta cineva?
Merci mult.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Cred ca ai setat din Preferences de la Yahoo Messenger, nu din JAWS.
Vezi acolo prin setarile care apar la Control + Shift + P din mess, cauta Alerts & Sounds.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Va salut!Va rog sa-mi spuneti si mie de ce jaws13 nu mai e asa compatibil cu internet explorer 8 ?Stiti cumva daca browser-ul opera e compatibil cu jaws si cat de compatibbil e?
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

Salut.
Te rog sa detaliezi putin problema. Ceea ce spui tu este foarte abstract...
In ce sens nu mai e compatibil? In mod normal n-ar trebui sa faca probleme.
Plus ca in afara de asta, de ce n-ai trece si tu la internet explorer9?
Eu il folosesc cu jaws 13 si sunt foarte multumit cum se misca.
Cat despre opera, asta e unul dintre browserele pe care nu le-am folosit si nici nu cred ca le voi folosi curand.
Stefan
Scrie răspuns