Doresc să vă relatez pe scurt despre concursul de table desfăşurat la filiala noastră pe parcursul a mai multor săptămâni, au fost înscrişi în concurs următori: Florin Stoica, Codruţa Stoica, Adrian fratele Codruţei, al cărui nume de familie nu îl ştiu exact, Ghiţă Potra, Man Dorina şi Tiberiu Cristea.
După cum ne-am înţeles între noi urma ca partidele să se desfăşoare la sediul filialei în fiecare luni de la ora 12, cu acordul jucătorilor partidele puteau fi amânate, dar, nu mai târziu de următoarea zi de luni, următoarea etapă. Astăzi 24 octombrie am fost pentru a juca ultima partidă a campionatului, şi am aflat cu surprindere că meciul dintre Codruţa Stoica şi Florin Stoica jucat în altă zi decât cea de luni, a fost anulat din cauză că meciul nu a fost jucat la filială. Ţinînd seama că Florin Stoica şi lucrează toţi am fost de acord să jucăm partida când va putea veni la filială. Nu ştie nimeni cine a luat hotărârea de anulare a meciului dintre Codruţa şi Florin, dar cu siguranţă nu noi cei care am concurat, probabil că o astfel de decizie a fost luată în consiliul director al filialei, altfel nu ştiu cine poate lua astfel de hotărâri, bazate pe decizii pline de echilibru şi echidistanţă. În urma partidei anulate dintre Florin şi Codruţa Stoica Câştigătorul concursului de table, spre marea mirare a tuturor, a fost membrul consiliului director Tiberiu Cristea printr-o prestaţie deosebită. Tiberiu Cristea v-a fi reprezentantul de marcă al filialei noastre, sau, al asociaţiei noastre în finala pe ţară. Concluziile le trageţi dumneavoastră.
Vă invit pe cei cu nervi tari să participaţi la activităţile asociaţiei nevăzătorilor Cluj!!
concursul de table
Moderator: Manu
-
- General de corp de armata
concursul de table
Rezolvaţi online sute de şarade
Puteţi încerca şi Pontes Şarade, o aplicaţie pentru Android cu toate şaradele de pe acest forum
Puteţi încerca şi Pontes Şarade, o aplicaţie pentru Android cu toate şaradele de pe acest forum
Re: concursul de table
Pai asa ii trebuie daca mai e si orb si isi mai permite sa piarda timpul lucrand, in loc sa se ocupe de treburile serioase organizate de ANR.
Poate ca pentru unii subiectul nu este vesel, dar trebuie sa recunosc ca m-a bufnit rasul cand am auzit ca deciziile privitoare la un joc de table sunt luate de "consiliul director" al maretei asociatii. Si dupa cum pare, fiindca acea decizie pare a fi discutabila, probabil ca ar trebui convocata o adunare generala a asociatiei, cu participarea unor observatori internationali eventual, asa pentru credibilitate, ca sa se judece mai bine cine trebuie sa fie castigatorul.
Poate ca pentru unii subiectul nu este vesel, dar trebuie sa recunosc ca m-a bufnit rasul cand am auzit ca deciziile privitoare la un joc de table sunt luate de "consiliul director" al maretei asociatii. Si dupa cum pare, fiindca acea decizie pare a fi discutabila, probabil ca ar trebui convocata o adunare generala a asociatiei, cu participarea unor observatori internationali eventual, asa pentru credibilitate, ca sa se judece mai bine cine trebuie sa fie castigatorul.