Şicane prezidenţiale

Literatura, idei, ganduri

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Ghita Potra
General de corp de armata
Mesaje: 6070
Membru din: 15 Oct 2007, 12:29
Localitate: Cluj-Napoca

Şicane prezidenţiale

Mesaj de Ghita Potra »

Printr-o coincidenţă şarada cu numărul o mie Valsuri, reprezintă şi proba practică la concursul Imaginea ta contează, organizat de Anr ajuns la faza finală care urmează să se desfăşoare sâmbătă 22 octombrie la Arad. Soţia mea s-a calificat la această fază finală ocupând locul doi în zona organizată la Praid. De obicei la astfel de competiţii care pe lângă rolul de concurs au şi rolul de socializare, cel puţin în declaraţii, mergeam împreună cu soţia mea, dar, de această dată intelectualul de marcă aflat la conducerea filialei Cluj, îmi pretinde ca pe lângă costurile personale care se ridică la 280 lei doar pentru masă şi cazare să mai duc un însoţitor plătit tot de mine aceasta în conformitate cu o hotărâre uitată a consiliului director, care precizează că la peste doi nevăzători este nevoie de un însoţitor la doi nevăzători, spun uitată, deoarece până acum s-au făcut multe astfel de deplasări ultima fiind cei patru membri ai echipei de golbal însoţiţi doar de un singur referend. De altfel şi în ultimi şapte ani am fost în astfel de deplasări cu soţia mea şi cu actualul preşedinte, pe atunci vicepreşedinte, în calitate de concurent la Citire rapidă şi corectă în alfabetul braille, şi niciodată nu s-a pus vre o astfel de problemă, de altfel, în vară, onoratul preşedinte a trimis o mulţime de nevăzători la mare lăsîndui să se descurce cum pot, dar, a bifat această trimitere la mare ca o realizare deosebită a domniei sale. Nu ştiu ce îl deranjează în faptul că mă deplasez alături de soţiia mea, oare să aibă ceva împotriva familiei? Probabil moralitatea îl deranjează!
Rezolvaţi online sute de şarade
Puteţi încerca şi Pontes Şarade, o aplicaţie pentru Android cu toate şaradele de pe acest forum
IonPop
Colonel
Mesaje: 2166
Membru din: 02 Oct 2010, 17:55

Re: şicane prezidenţiale

Mesaj de IonPop »

1. Interesanta coincidenta! Fix la sarada cu numarul 1000.

2. "Proba practica"? Cred ca mai curand ar fi "proba teoretica". :-)

3. Intelectualul de marca a luat acea decizie de pe o alta pozitie. Acum e sef, si este interesat de cheltuirea cu grija banilor filialei (in alte scopuri decat cele din care are si el beneficii), pe cand inainte, nu avea motive pentru care sa fie interesat, deoarece cu cat ANR Cluj ar fi economisit mai mult, el tot nu ar fi avut de castigat.

4. Sau, probabil ca o fi lipsa de femei la acea intalnire, asa ca a dorit sa echilibreze situatia. :-)
Ghita Potra
General de corp de armata
Mesaje: 6070
Membru din: 15 Oct 2007, 12:29
Localitate: Cluj-Napoca

Mesaj de Ghita Potra »

Apropo de grija banilor asociaţiei, la praid delegaţia clujană a fost formată din opt persoane din care cel puţin şase pe bani asociaţiei, intelectualul de marcă făcând parte din juriu, pe mine deplasarea ma costat 240 masă şi casă plus ceva la transport, aşa că socotiţi singuri.Decizia de a nu mi se permite să o însoţesc pe soţia mea după ce am învins reticenţa concurentului de la Pe meridianele lumii, a fost luată telefonic de la Bistriţa unde delegaţia clujană este la o şedinţă, având girul Bucureştiului, ştiu acest lucru deoarece am discutat telefonic cu şeful cel mare care a aprobat întru totul decizia. Oare de ce?
Rezolvaţi online sute de şarade
Puteţi încerca şi Pontes Şarade, o aplicaţie pentru Android cu toate şaradele de pe acest forum
Scrie răspuns