Popmundo, un joc in web browser, accesibil

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Stefan_Ilioaica
Capitan

Popmundo, un joc in web browser, accesibil

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

salut.
m-am gandit sa deschid acest topic pentru a vorbi despre popmundo.
Popmundo este un joc in web browser, in care tu esti un personaj.
scopul este sa devii cel mai bun cantaret, dar nu trebuie sa fie asa.
in acest joc esti ca in lumea reala, deci poti face absolut ce doresti.
astept mesaje referitor la experienta voastra in joc, (aici ma refeream la orbii care deja s-au apucat), si cei noi ce parere au bineinteles.
jocul poate fi accesat la:
http://www.popmundo.com
acest joc chiar merita jucat dupa parerea mea, avand in vedere complexitatea sa.
mult succes!
Stefan
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Sal!
Si eu ma joc popmundo din aprilie si va spun ca e marfa rau!
Apucati-va si voi!
Merita!!!
P O P M U N D O
IVictor80
Plutonier major

Mesaj de IVictor80 »

Popmundo este creeat de cei care au facut si mult mai cunoscutul joc Hattrick, cel mai cunoscut manager de fotbal.

In Hattrick esti un manager de fotbal care, primind o echipa in ultima liga a campionatului, trebuie sa depui toate eforturile pentru a duce echipa cat mai sus, "pe culmile performantei". Aceasta inseamna sa antrenezi jucatorii, sa joci meciuri (in campionat, cupa, dar si amicale), sa vinzi si sa cumperi jucatori, sa dezvolti stadionul, etc. E destul de interesant. Si Hattrick e accesibil cu JAWS.
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Da si hattrick era fain numai ca eu am descoperit ca gamemasterii de la ei nu prea sunt prietenosi si in unele cazuri chiar nesimtiti!
MateLajos
Sergent major

Mesaj de MateLajos »

Va salut! Mi-am facut cont si eu si am creat o cantareatza de pop si am dus-o in parc la sfatul mamei, am inceput sa compun un cantec, dar nu stiu unde merg la scoala, ca peste tot te lovesti de vesnica lipsa a banilor. Ce ma sfatuiti sa fac incontinuare sa mai avansez si eu ca parca am intrat intr-un punct mort? :?
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Pai mai intai cautati un loc de munca bine platit in revista it's pop care e in sectiunea comunitate iar apoi citeste sectiunea ajutor. Daca vrei poti sa ma adaugi pe skype adresa mea e cristi.covaci1 sau pe mess lionel_messi9827 si atunci pot sa te ajut mai mult.
Stefan_Ilioaica
Capitan

da, cum spune cristi.
mai intai iti cauti un loc de munca unde sa castigi bine, si dupa ce indeplinesti dorintele mamei o sa primesti niste bani.
daca cineva mai are nevoie de ajutor, datele mele de conctact sunt urmatoarele:
messenger: stiven_alexandru
o seara buna tuturor!
Stefan
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu zic că e mai bine ca ajutorul să vină tot mai mult pe aici... aşa pot afla şi alţii cum se joacă când s-or gândi să înceapă. :)
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
MateLajos
Sergent major

Mesaj de MateLajos »

Am avut si eu ideea asta, dar vazand ca se cauta doar ingineri si gunoieri, am spus ca un cantaretz nu se poate angaja pe posturile respective. Multzam tuturor pt promptitudine!
Stefan_Ilioaica
Capitan

salut.
revin cu vesti proaspete din joc.
in curand va iesi popmundo 2.0.
momentan este versiunea beta, deci o testeaza numai anumiti jucatori.
din ce am inteles eu, popmundo 2.0 va fi mult mai complex decat este acum.
vom avea local-uri noi, functionalitati noi, instrumente noi si multe altele.
pe pagina comunitatii, apar frecvent stiri in legatura cu progresul lor in legatura cu inbunatatirea versiunii.
ca dovada ca ceva totusi se va intampla, am vazut la voiaj autostrada care paraseste orasul.
un lucru sper daca vor lansa aceasta versiune: sa il lase accesibil si pentru screen readere.
Stefan
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Popomundo, alaturi de LOGD au fost jocurile mele favorite acum ceva ani. Jucam LOGD ore si ore pe zi. Din experienta mea, poate acum s-au mai schimbat lucrurile, in Popomundo e cel mai bine sa iti gasesti oameni care vor sa devina mai buni in anumite domenii (poti invata din carti si practicand pana la 5 stele intr-un domeniu, cum ar fi chitara) dar, ca sa fii si mai bun, trebuie sa ii inveti pe altii. Sunt jucatori cu experienta, care din dorinta de a isi imbunatati skillurile, te platesc sa devii invatacelul lor. Si platesc bine. 50K, 100K, depinde.
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Stefan_Ilioaica
Capitan

da, cam asa este.
popmundo chiar este super, ma joc de un an si tot nu m-am plictisit.
sper ca v 2.0 sa fie la fel de accesibila.
sunt eu cu inca un coleg de al meu in trupa, si cautam membri ca disperatii.
nu stiu daca era pe cand jucai tu asa, dar acuma ti le poti imbunatati pana la 10 stele.
ne poti spune cate ceva despre LOGD?
n-am auzit de el.
Stefan
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Zece stele era maximum din todeauna, dar peste cinci, ti-am zis, trebuie sa inveti pe altii si iei bonusuri, sau peste zece, nu mai stiu exact. LOGD este Legend of the Green dragon. Ceva turn-based, cu questuri, rase, ghilde, clase, crafting si o multine de side-quests. E ceva gen hp online, dar mai amuzant.
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salut.Cine m-ajuta si pe mine sa-mi iau pop mundo?Din cate citesc pe aici e un joc frumos si chiar mi-ar placea sa-l joc.Cine ma poate ajuta ma gaseste pe adresa shady_rapid2008@yahoo.com.
Stefan_Ilioaica
Capitan

Salut,
Nu vreau sa par dur, dar am mai zis ca acest joc este in web browser, deci nu este necesara descarcarea vre unui client sau altceva. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont si dupa aceea sa te joci.
Stefan
Scrie răspuns