Talks pe Nokia C5

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
MateLajos
Sergent major

Talks pe Nokia C5

Mesaj de MateLajos »

Salutare ttuturor! Mi-am permis sa deschid acest topic in sperantza ca voi aveti idee de existenta vre-unei variante de talks care sa mearga ireprosabil cu acest telefon. Am instlat 4.11 si stiti voi ce probleme am intimpinat, adica nu citeste contacte [problema rezolvata cu copierea acestora intr-un grup], dar cea mai urata treaba e blocarea sporadica si aparent fara logica, a aparatului.
Sper ca voi stiti vre-o varianta care sa mearga. Mentionez ca am incercat cu 5.0.3 si nu reusesc sa-l semnez sau nu stiu ce se intimpla ca, la instalare, imi da mesajul :eroare de certificat:. Multzumesc anticipat tuturor.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Pentru C5, 6720, E52 este necesar Talks 5 cu Eloquence 6123.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
MateLajos
Sergent major

Mesaj de MateLajos »

Salut Manule! Ma gandeam si eu dar am un kit de talks 5.0.3 si nu reusesc sa-l semnez. Oare ce poate fi hiba?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

O fi corupt kitul... ăla original nu trebuie semnat... 8)
Dacă totuşi doreşti să îl semnezi aşa de amuzament... înseamnă că ceva nu e în regulă ori cu certificatul, ori cu kitul, o fi umblat cineva la el într-un mod cam necorespunzător.
IVictor80
Plutonier major

Mesaj de IVictor80 »

Din cate stiu eu, pe C5 nu merge deloc Eloquence, merge in schimb Silvia sau Paolo. Cu Eloquence se blocheaza la initierea sau primirea unui apel.
MateLajos
Sergent major

Mesaj de MateLajos »

Nu stiu cum sta treaba la voi dar eu am instalat pe cateva si cu eloquence si nu are o logica dupa care se blocheaza. Totodata, fiindca am multi amici vorbitori de limba maghiara, am instalat o voce numita Eszter produsa pt unguri si merge tot cu problemele respective - adica nu citeste agenda si se blocheaza uneori.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

În lista de pe site-ul lor apar Nokia C5-00 şi Nokia C6-00, aşadar în agendă ar trebui să nu fie probleme, ei pun acolo doar telefoanele care merg cam în toate situaţiile.
O fi altceva în cazul de faţă.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

S-a nimerit sa instalez saptamana asta doua telefoane care intr-adevar, inca au probleme cu Nuance Talks 5.03, este vorba de Nokia C5 si Nokia E5.
Se pare ca cele doua modele functioneaza ok doar cu Talks 5.1.
Pentru a fucntiona in programul telefon, va trebui ales la App Specific Settings un alt sintetizator decat Eloquence. Am observat ca se blocheaza cu Eloquence si la Profiluri, cand se da select pe aceasta sectiune, crapa. Asadar, pentru a modifica ceva in profiluri, trebuie mai intai de toate mutat pe Nokia TTS sau alt sintetizator decat Eloquence.
Scrie răspuns