Revelion 2007-2008

Urari, discutii cu ocazia zilelor de nastere, onomastice sau alte evenimente
Scrie răspuns

Ce fel de tort preferati la Revelion?

Chestionarul s-a închis pe data de 28 Dec 2007, 14:42

Tort cu ciocolata
3
33%
Tort cu frisca
0
Niciun vot
Tort cu frisca si ciocolata
3
33%
Tort cu fructe
3
33%

Voturi totale: 9

CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Sorin scrie:Pei, se uita omul la tv pana la 12:00, la 12:00 isi bea gatul de sampanie si se culca!
Sorin, asa fac doar Bebe Pontes. Veteranii iau mai multe gaturi si nu de sampanie, ci de tuica de asta din Ardeal.
CarmenT
Maior

Am vorbit cu Alexandra

Mesaj de CarmenT »

Salut. M-am gandit sa intervin si eu ca vad ca se fac planuri din plin pe aici. Am vorbit cu ALexandra. Ea zicea ca am incapea pana la 30 de persoane la ea acasa, iar ca sa stam leger cam 20 persoane. Din calculele facute de noi doua reiese ca vom fi in jur de 18 persoane, dar sa insirui si aici putin sa vedem. Daca imi scapa cineva e numai din cauza ca fac lista din minte, fara sa am ceva notite.
Asadar, participantii ar fi:
Alexandra, Ionut Raicu, Andreea, Cristina, Ovidiu T, Laura, Florentina, Bogdan, Ovidiu B, Manu, Mira, Hajni, Mihai, Alin, Anca, Marius Popa, Costel Cristache si subsemnata.
Am facut niste calcule cu destule exagerari si am ajuns la concluzia ca 100 ron e exagerat de mult. Sa presupunem ca o persoana consuma 5 beri=aprox 10 ron+1 sticla apa minerala 2 ron+2 l suc 5 ron=17 ron pana acum de persoana*18 persoane=306 ron pentru suc, bere si apa minerala+3 sticle sampanie 15 ron bucata+1 sticla cognac 25 ron+1 sticla garone 25 ron=401 ron toata bautura. Am pus preturile aproximative pentru sampanie, cognac si garone fiind ca nu prea stiu cat costa. Ma gandesc ca mancarea nu va depasi 20 ron de persoana+10 ron dulciuri=540 ron. total mancare si bautura=941 ron. Asta ar veni aproximativ 52,5 ron de persoana. Ma gandesc ca cei care vor face cate ceva de mancare, cum ar fi salate, snitele, chiftele, sarmale daca vreti, sa primeasca din banii comuni sau sa li se scada din ce pun ei pentru rev.
Sper ca nu v-am zapacit prea tare cu calculele mele si astept sa imbunatatim planul.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

La calculele tale mai adaugam foarte putin si ajunge bine. O sticla de Garone nu prea va ajunge, poate nici doar una de coniac, am fi chiar la limita. Eu zic atunci sa dam cate 75 lei, iar daca exista cineva care stiti ca nu prea are de unde sau ceva de genul, poate fi iertat pana la 50 lei, daca e vorba de maxim una sau doua persoane.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Cred ca 70 de persoana e arhisuficient, o sa ne ajunga bautura. Cat despre treaba cu "daca exista cineva care stiti ca nu prea are de unde sau ceva de genul, poate fi iertat pana la 50 lei, daca e vorba de maxim una sau doua persoane", te intreb o singura chestie: ce faci daca iti apar de exemplu 3 in situatia asta? Ii pasuiesti pe 2 si il ignori pe al treilea? Sa fim seriosi, ne va ajunge bautura chiar daca fiecare da 60 sau 70 de ron. O sa incerc zilele astea sa dau o raita prin ceva hypermarket ca sa aduc niste preturi exacte.
Andreea
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

manu scrie:Despre sampanie nu s-a prea vorbit parca.. trebuie si din asta vreo trei sticle, nu?
cum sa nu!
musai ne trebuie si asa ceva...
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Inca de joi scriam despre sampanie:
Andreea Neagu scrie:zicea Manu de bere, vin, suc, apoi adaug obligatoriu sampanie
Asa ca in mod sigur va fi si sampanie.
Andy
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

nu am nimic de obiectat la cele discutate, dar ridic un semn de intrebare:
o sa ne ajunga si pentru runda a doua? ca pentru rev sigur ajunge.

mihai
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Manu, iti amintesti ca anul trecut am pus cate 35 ron si ne-a ajuns si pe a doua zi si chiar si pe a treia daca ma gandesc bine.
S-au mai anuntat ca participa doua persoane, Anca, colega lui Hajni si Raluca, colega mea. A venit si Lore in Romania si poate va participa si ea cu prietenul ei la revelion. Asadar s-ar putea sa fim cam 22 persoane.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Pai daca suntem 22, cu 60 RON de persoana am avea 1320 RON in total pentru bautura si mancare. Sa fim seriosi, ne va ajunge si pentru cheful de a doua zi. Deja cu mai mult facem doar risipa si atat. Obiectivul e sa ne simtim bine, iar pentru asta, 13 milioane ajung.
Andy
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Exact asa ma gandeam si eu Andreea. Si sa fim seriosi, ca pe lista facuta mai sus am pus de pilda cate 5 beri de persoana, dar majoritatea fetelor nu vor bea mai mult de una, poate nici aia si sunt convinsa ca vom avea si ceva vin adus de pe acasa, asa ca nici tarie nu se va bea prea multa. Sau asa ma gandesc eu... :).
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

carment scrie:Exact asa ma gandeam si eu Andreea. Si sa fim seriosi, ca pe lista facuta mai sus am pus de pilda cate 5 beri de persoana, dar majoritatea fetelor nu vor bea mai mult de una, poate nici aia si sunt convinsa ca vom avea si ceva vin adus de pe acasa, asa ca nici tarie nu se va bea prea multa. Sau asa ma gandesc eu... :).
da, bun calculul tau, cu cat suntem mai multi, scade si suma per individ...
22 de oameni, suna fain, deja!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Si eu zic ca ajung 60 lei de persoana, va fi destul, iar daca nu... scoatem de prin camari a doua zi, dar sigur nu va trebui. Imi place ca deja a inceput sa se contureze totul, mai sunt vreo doua saptamani.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

manu scrie:Si eu zic ca ajung 60 lei de persoana, va fi destul, iar daca nu... scoatem de prin camari a doua zi, dar sigur nu va trebui. Imi place ca deja a inceput sa se contureze totul, mai sunt vreo doua saptamani.
o sa fie tare de tot, cumparaturi, pregatiri, noi toti, super!
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

mai oameni buni, sper ca avem muzica... un calculator, combina muzicala ceva sa faca galagie...

este?
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

apropos de sampanii,
nu poate costa mai mult de 20 lei de sticla.
Scrie răspuns