Expressivo

Sugestii, informatii de adaugat pe site si propuneri de categorii pentru forum

Moderator: Manu

Scrie răspuns
IonPop
Colonel

Expressivo

Mesaj de IonPop »

Salut, pe situl expressivo.com am vazut mesajul "New version available soon!" referitor la sinteza Simona.
Stiti cumva daca a aparut deja acea noua versiune sau este inca doar in plan sa apara?

Mersi.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Nu Simona e cu "New version available soon", ci Carmen, aceasta fiind vocea in romana de la IVO. Data de aparitie e inca in coada de peste, firma mea e distribuitor al produselor IVO si de cateva saptamani primesc de la ei doar raspunsul "soon, soon" de fiecare data cand le scriu sa le cer data de lansare.
Numai bine,
Andreea
IonPop
Colonel

Mesaj de IonPop »

Multumesc. Despre Carmen este vorba, evident, doar ca obisnuiesc sa mai incurc numele. "-)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut,
Am vesti noi de la producatorii Ivona Carmen: versiunea noua va fi disponibila in 2011. Pana atunci, nu se mai poate comanda nici cea veche.
Numai bine,
Andreea
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut,
Revin cu vesti despre Ivona Carmen 2: va fi lansata cel mai probabil in a doua jumatate a anului 2011. Producatorii spun ca e foarte mult de lucru, in parte si pentru ca incearca sa gandeasca un sistem care sa faca vocea mai greu de piratat. Din discutiile mele cu ei a reiesit ca sunt constienti de faptul ca in Romania au fost piratate foarte multe unitati, in comparatie cu cele vandute, si, desigur, ar vrea sa ingreuneze acest proces.
Desigur, in paralel cu asta se concentreaza si pe imbunatatirea vocii propriu-zise.
Numai bine,
Andreea
Scrie răspuns