Device-uri Nokia prin bluetooth - casti, receptor GPS etc.
Moderator: Manu
-
- Locotenent - colonel
Device-uri Nokia prin bluetooth - casti, receptor GPS etc.
salutare, am cumparat o pereche de casti Nokia prin bluetooth. stie cineva daca exista vreo modalitate de a le conecta si la laptop?
Gruia
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
desi nu a mai scris nimeni pe aici, eu continui sa informez si in acelas timp sa intreb. dupa ce am rezolvat problema cu conectarea castilor la toate dispozitivele pe care le am prin cautarea asidua de drivere, a aparut o problema si mai grava, la un moment dat crezand ca s-au descarcat castile le-am pus la incarcat, dar surpriza, acestea nu mai reacctioneaza in nici un fel. mentionez ca si un coleg care si-a cumparat cu mine acelas model a patit ceva similar.
oare ce sa fie? modelul castilor e nokia bh-103.
oare ce sa fie? modelul castilor e nokia bh-103.
Gruia
- Manu
- General de divizie
Se pare ca toate device-urile de acest tip, casti bluetooth, receptor GPS bluetooth etc, se reseteaza prin introducerea mufei incarcatorului in timp ce se tine apasat butonul principal, in cazul castilor tasta multifunctionala, in cazul receptorului GPS butonul on/off.
La mine s-a rezolvat problema in acest fel, incarcatorul fiind in priza la momentul introducerii mufei.
La mine s-a rezolvat problema in acest fel, incarcatorul fiind in priza la momentul introducerii mufei.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Locotenent - colonel