Internet mobil de la RDS

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

spuneam despre cartela din modem, aceasta se potriveste si in locul unui sim din telefon dand putinta de a avea net pe teleffon. in privinta vitezei si eu l-am luat printre primi pe aici pe la cluj. acasa la mine merge cat de cat, oricum nemultumitor, dar la scoala nu merge aproape deloc. in afar de mes nu merge nimic. o pagina de net se incarca in cateva minute. posibilitatea de a avea un skype permanent conectat pe un telefon mi s-a parut foarte tentanta si e in continuare pentru mine.
Gruia
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

oricum viteza mentionata de tine pe aici nu a fost atinsa niciodata. aici a mers sub un mega intotdeauna. am avut prilejul sa compar si cu un net vodafone, merge foarte constant.
Gruia
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Ma mira mult ceea ce imi spuneti referitor la download. Ati incercat sa mergeti la ei sa ii intrebati ce si cum? Pentru ca mi se pare apsurd ca in acelasi loc, pe acelasi laptop doua modemuri sa aiba diferente atat de mari de download intre ele.
Ludi
Sergent

salutare !

Mesaj de Ludi »

Am si eu internet mobil de la RDS si as avea si eu o nelamurire:
imi pica foarte des internetul, mai ales cand sun pe cineva pe skype. Stie cineva de ce? sau daca trebue sa fac vreo setare anume?!
multumesc anticipat
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

nu trebuie sa faci nimic anume. netul asta de la rds merge bine doar in anumite perioade. la mine ba merge, ba nu merge.
Gruia
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut,
Iti dau un sfat: foloseste Yahoo messenger pentru sunat in locul Skypeului, cat de mult poti. E incomparabil mai stabil in convorbire, chestie testata personal si tot cu net de la RDS: cu Skype pica intai convorbirea si pana la urma netul cu totul, cu Voice call prin Yahoo messenger fara probleme. In plus, si Yahoo Messenger e accesibil.
Skypeul din pacate e un mare consumator de banda, si de aici problemele.
Numai bine,
Andreea
IonPop
Colonel

Mesaj de IonPop »

Sti cumva care este cea mai veche versiune de JAWS pentru care exista scripturi pentru YM?
(Trebuie folosita o anumita versiune de messenger pentru a fi accesibila?)
Mersi.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Noi folosim YM 10 cu JAWS 11, in prezent.
Probabil ca JAWS 7 cu YM 8 ar merge, stiu ca atunci au fost scripturile actualizate de ei. Acum merge doar ce am actualizat noi sa fie recunoscuta si fereastra instant a YM 10, plus clickul automat pe o adresa url trimisa in fereastra.
Problema insa este ca nu mai apare numele la fiecare mesaj in parte, ci doar cand se schimba cel care scrie.
Scripturile cauta la New Event ultimul rand din fereastra care contine semnul ":" (doua puncte), iar cum apare doar dupa numele celui care a scris, daca unul dintre cei doi care discuta scrie 10 mesaje unul dupa altul, ele vor fi citite toate de fiecare data pana scrie celalalt ceva.

Intr-adevar, RDS mobil merge cam greu, probabil au atat de multi clienti, incat nu mai face fata infrastructura. Skype consuma ceva resurse, mai ales cu camera activa.
Yahoo Messenger se descurca destul de bine si pe conexiune slaba, probabil e gandit si pentru tarile mai putin dezvoltate decat noi.
Oricum, cel putin nevazatorii am observat ca folosesc Yahoo Messenger in tari precum: Pakistan, Filipine, India, Egipt, acestea sunt pe primele locuri la numar de instalari ale scripturilor actualizate de noi, pachetul continand si emoticonurile etichetate.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Scrie răspuns