Campionat de Top Speed

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Cate tururi sa fie la fiecare start pe circuit?

Chestionarul s-a închis pe data de 16 Aug 2010, 18:32

4 tururi
6
55%
6 tururi
2
18%
8 tururi
3
27%

Voturi totale: 11

Ludi
Sergent

Mesaj de Ludi »

Campionatul se amana pentru ca :
1 . La mana nu sau hotarat toate regulile,
2 . La mana sunt unii care lipsesc nu pot sa ajunga astazi n
nu trebue sa ne suparam din contra avem timp sa ne si antrenam asta e .
BogdanCristiea
Sergent

Mesaj de BogdanCristiea »

1 se stia de mult ca incepe campionatul in 22 deci regulile trebuiau sa se stie Acum ca nu toata lumea este prezenta asta nu ii o problema. sa fiti siguri ca de fiecare data o sa lipseasca cel putin un participant.Uite de exemplu saptamana viitoare nu pot participa eu se amana atunci pana in week-end-ul urmator??
Bogdan_Muresan
Plutonier

Mesaj de Bogdan_Muresan »

Da. Asa e. Bogdan are dreptate. EU sunt nemultumit insa si de aranjarea echipei. Deci eu daca nu joc in echipa cu domnu Velicu Gruia si cu Cristea Bogdan, ma retrag. In grupa in care am fost pus, chiar nu am concurenta. Nu am vrut sa supar pe nimeni, dar numai echipe echilibrate nu sunt.
Silviu
Sergent major

campionat de top speed

Mesaj de Silviu »

da bine o sa schimbam grupele si gata. daca voi asa vreti. va multumesc
Silviu
PBogorin
Caporal

Mesaj de PBogorin »

eu sunt de acord asa cum e
PBogorin
Caporal

Mesaj de PBogorin »

imi pare rau ca nu se mai face acest campionat... dar asta e. ce sa fac eu ddaca ceilalti nu s-au hotarat.
sper ca o sa se faca totusi un campionat topspeed in curand, daca nu sa faca unul dintre noi un campionat, sau cum credeti.
astept multe raspunsuri...
va multumesc, cu respect, Paul
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Ori cum daca se mai face eu nu mai particip. Trupe aiurea, amanari etc, Nici nu se merita sa creiati subiectul.
PBogorin
Caporal

Mesaj de PBogorin »

asa e cristi ity dau dreptate dar no asta e
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

pai de comentat e foarte usor. cand am cerut aici doi oameni dispusi sa inregistreze competitia nu a fost nimeni dispus. in schimb pretentii au toti. eu de aia nu m-am mai ocupat fiindca prea multi s-au amestecat in organizare
Gruia
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Domnul Gruia are dreptate. Toti comenteaza si nimeni nu face treaba. Daca veti mai face macar sa puneti niste organizatori ca lumea.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

E rău că nu s-a decis de la început cine ar organiza. Aici trebuie o singură persoană şi gata.
Persoana care organizează trebuie apoi să meargă înainte pe o cale cât de cât dreaptă, fără să îi mai pese de ameninţările de renunţare, propunerile care nu sunt juste şi în general implicit aprobate de majoritate etc.
La acest punct, când organizatorul este pe poziţie, oarecum imun la critici şi comentarii deplasate, vor veni şi ajutoarele de organizator să îşi aducă aportul. Vine cineva care îşi ia asupră-şi, să zicem, doar redactarea clasamentului în urma unei forme brute oferite de organizator sau ce ştiu ce amănunt, dar... e sigur că doar cu acel lucru este responsabil ca ajutor de organizator.
Eu zic că acum ar fi cel mai bine, dacă cineva vrea cu adevărat un campionat de Top Speed, să anunţe că îl organizează în totalitate şi că tot ce mai contează sunt înscrierile. Se stabileşte repede un regulament şi gata, la o dată stabilită se începe indiferent de numărul celor prezenţi.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Asa e numai ca nimeni nu vrea sa fie organizatorul. Toti vor sa se joace dar nimeni nu vrea sa fie organizator. Ori cum nici nu se merita pt ca sunt niste persoane care nu sunt serioase de loc. Nu dau nume si scz dar asta e.
Scrie răspuns