Campionat de Top Speed
Moderator: Manu
-
- Sergent
salutare eu zic ca cel mai bine este cu 4 tururi pe cursa.
Ultima oară modificat 06 Aug 2010, 18:31 de către BogdanCristiea, modificat 1 dată în total.
-
- Sergent
acum sa fie totul in regula Manu a facut un chestionar unde putem sa votam cate tururi sa fie. Si variantele existente sunt 4, 6, sau 8. Se poate vota de acum inca 10 zile. pentru a ajunge la variante puteti utiliza tasta r . se poate vota doar o singura data va rog sa votati toti cei care sunteti in scrisi in noul campionat de Topspeed bafta tuturor pe cand va incepe campionatul si cel mai bun sa castige...
-
- Plutonier major
Sal. As vrea sa ma inscriu si eu in noua competitie de top speed. Numele meu este kovacs kriszti.
Ultima oară modificat 14 Aug 2010, 21:56 de către Kov.Kriszti, modificat 1 dată în total.
campionat de top speed
am si eu o intrebare pentru cei care vor participa la campionatul de top speed cine este dispus si carre se pricepe desigur sa tina clasamentul si sa inregistreze cursele??? astept doritori.
va multumesc
va multumesc
Silviu
-
- Capitan
campionat de topspeed
da stefan dar pe tataru daniel l-am inscris eu si referitor la cate ture se vor face pe circuit vezi ca este un chestionar si voteaza si tu acolo sa stii ca ai voie sa votezi numai odata si fai cont si lui daniel si sa vina si el sa voteze in chestionar multumesc
Silviu
-
- Capitan
campionat de topspeed
stefan dar te rog sa ii zici si lui daniel sa intre pe forum si sa voteze si el si sa dea si el anumite sugestii pentru site. multumesc
Silviu
salutare, eu zic ca si eu intru in campionat, dar pana la urma cand se face ? pe la ce ora?
si cam ar trebui sa mai hotaram cine tine scorul exact si punctele.
daca sunteti de acord cu aceasta chestie sa imi scrie si mie cineva va rog, si cine mai vrea sa vb cu vine sa isi introduca idul meu de mess:
paul_bogorin
multumesc mult, cu stima si respect
paul bogorin
si cam ar trebui sa mai hotaram cine tine scorul exact si punctele.
daca sunteti de acord cu aceasta chestie sa imi scrie si mie cineva va rog, si cine mai vrea sa vb cu vine sa isi introduca idul meu de mess:
paul_bogorin
multumesc mult, cu stima si respect
paul bogorin