Windows Seven cu JAWS, WinTalker etc..

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Gione
Caporal

windows seven cu jaws, wintalker etc...

Mesaj de Gione »

Multumesc.
nu am reusit; UAC l-am dezactivat de cand am instalat Windowsul. poate m-am exprimat gresit: Wintalker se instaleaza, dar Jaws nu detecteaza sapi4.
poate o sa trec inapoi pe Vista.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Fara UAC dezactivat nu mergea detectarea, dar... aici probabil o fi altceva, eu personal nu stiu lucrurile acestea decat din auzite, deocamdata sunt pe XP si folosesc mult Vista, detalii multe despre Seven inca nu am decat pe apucate.
Poate stiu altii cum e cu Wintalker pe Seven, eu am vazut in general la lume ca a mers.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Emanuel.Selaru
Maior

Re: windows seven cu jaws, wintalker etc...

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Incearca sa restartezi JAWS-ul, apoi reincearca sa il vezi pe Wintalker. In cazul in care problema persista, putem lua legatura prin Skype sau Messenger eventual daca doresti, sa iti trimit ceva fisiere suplimentare. Sa incerci si cu acelea. I-d-ul meu comun pentru Skype si Messenger, este computer.fast.
Spor.
gione scrie:Multumesc.
nu am reusit; UAC l-am dezactivat de cand am instalat Windowsul. poate m-am exprimat gresit: Wintalker se instaleaza, dar Jaws nu detecteaza sapi4.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Salut,
Am si eu windows 7 de o saptamana si incerc sa ma obisnuiesc cu el. Ma intrebam daca este vreo posibilitate sa faci setarile in asa fel incat sa semene maimult cu XP.
Folosesc word 2003 si imi da foarte multe erori. De pilda, mi se blocheaza cursorul intr-un punct si oricat incerc sa dau sageti in jos sau in sus, imi citeste la nesfarsit acelasi rand. Apoi, daca incerc sa scriu un cuvant, se sterg literele din cuvantul care urmeaza. De multe ori, cand dau paste in document, nu mai zice jaws-ul nimic. Oare sa fie probleme de JAWS sau de word? Am JAWS 11.
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Buna Carmen.
Singurele lucruri ce sunt diferite in 7 constau in modalitatile de navigare prin Computer, vechiul My Computer.
:)
In rest, totul poate fi facut sa semene intocmai cu XP-ul.
La Word nu ma pricep, insa in ceea ce priveste Windows-ul, cand ai timp scrie-mi si te ajut sa il setezi cum trebuie. In general din Folder Options, din Control Panel se fac toate.

Numai bine.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

In ceea ce priveste Office-ul, cred ca problema cu 2003 este generala pe Windows 7 sau Vista, eu am vazut-o pe 3 calculatoare diferite, ma refer la faza cu "Not responding".
Cel mai bine este sa se instaleze 2007. Incet-incet trebuie trecut la programele mai noi, altfel... cand pasul va fi obligatoriu, diferenta va fi prea mare.
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

si eu recomand trecerea la programele mai noi celor carora sistemul le permite. doar astfel trecerea va fi mult mai putin resimtita
Gruia
Allx Cucu
Sergent

Re: windows seven cu jaws, wintalker etc...

Mesaj de Allx Cucu »

gione scrie:Multumesc.
Jaws 11 foloseste sapi5
si de asta nu merge trebue sa se intre la detect sapi4
dupa ce sa intrat in voice ajusment si sa selectat sapi5. :idea:
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

A spus destul de clar, nu ii detecteaza Sapi 4, banuiesc ca din Sapi 4 Detect.
Asta inseamna ca o fi Seven pe 64 de biti, daca nu merge in urma dezactivarii UAC, update-urilor etc.
Scrie răspuns