Povestim despre jocuri
Moderator: Manu
Povestim despre jocuri
Lucki esti pe forum? Auzi, ai jucat Bowling?
-
- Maior
Imi cer scuze, insa as avea o propunere obiectiva pentru unii dintre participantii la discutii: Silviu insa mai ales Paul. Incercati sa includeti tot ceea ce vreti sa spuneti intr-un mesaj, sa nu mai trimiteti cate-o propozitie intr-un mesaj. Se umple forumul pe zi ce trece de spamm-uri, de data asta din pacate direct de la membri sai lucru ce nu este de dorit. Inainte mesajele nedorite erau o problema ce s-a rezolvat, insa acum o alta problema apare la orizont. Nu putem sa gestionam activitatea interna a forumului.
Mai mult calcul, caracterele accetate intr-un mesaj nu au numar, in concluzie sa ne folosim de ele cu rost.
Aveti desigur disponibila si trimiterea de mesaje private pe forum, ce pot fi lungi sau scurte. Cert este ca ar fi mai de dorit ca pe forum sa se discute pur si simplu lucrurile importante de discutat.
Sunt nevazatori ce intr-adevar se confrunta cu probleme, cer ajutorul spre rezolvarea lor. Insa pana ajungi la aceste mesaje intr-adevar utile, trec nu mai mult si mai putin de o mie si una de nopti.
Mai mult calcul, caracterele accetate intr-un mesaj nu au numar, in concluzie sa ne folosim de ele cu rost.
Aveti desigur disponibila si trimiterea de mesaje private pe forum, ce pot fi lungi sau scurte. Cert este ca ar fi mai de dorit ca pe forum sa se discute pur si simplu lucrurile importante de discutat.
Sunt nevazatori ce intr-adevar se confrunta cu probleme, cer ajutorul spre rezolvarea lor. Insa pana ajungi la aceste mesaje intr-adevar utile, trec nu mai mult si mai putin de o mie si una de nopti.
-
- Locotenent - colonel
-
- Maior
Cine imi cere o explicatie si de o pot da, o dau cu placere.
Atitudinea mea nu a fost distructiva, ci constructiva.
Nu ca administrator am scris, ci ca simplu membru al forumului daca cititi mai atent mesajul meu.
Apoi, eu m-am referit numai si numai la gestionarea individuala a activitatii interne a forumului. Diecare pentru el, si pentru ceilalti. Pentru ai fi si lui, dar nu doar lui bine.
Atitudinea mea nu a fost distructiva, ci constructiva.
Nu ca administrator am scris, ci ca simplu membru al forumului daca cititi mai atent mesajul meu.
Apoi, eu m-am referit numai si numai la gestionarea individuala a activitatii interne a forumului. Diecare pentru el, si pentru ceilalti. Pentru ai fi si lui, dar nu doar lui bine.
- Manu
- General de divizie
Eu zic ca nu are rost sa ne lansam acum in discutii contradictorii, fiecare are dreptate in felul lui.
Se intampla intr-adevar ca atunci cand cineva e nou pe forum sa nu stie clar cum se scrie si sa puna propozitii scurte in mesaje diferite ceea ce intr-adevar nu are sens. In general m-am ocupat de restrangerea acestor mesaje pentru a pastra aspectul forumului. Sa avem intelegere pentru cei noi si plini de verva.
Am sters acum ultimele mesaje care erau mai agresive, cred ca totul e clar si nimeni nu mai are chef de cearta fara sens.
Aceasta problema a fost de mai multe ori, pana la urma toate lucrurile s-au reglat. Sa continuam sa discutam, altceva nu prea are sens aici.
Se intampla intr-adevar ca atunci cand cineva e nou pe forum sa nu stie clar cum se scrie si sa puna propozitii scurte in mesaje diferite ceea ce intr-adevar nu are sens. In general m-am ocupat de restrangerea acestor mesaje pentru a pastra aspectul forumului. Sa avem intelegere pentru cei noi si plini de verva.
Am sters acum ultimele mesaje care erau mai agresive, cred ca totul e clar si nimeni nu mai are chef de cearta fara sens.
Aceasta problema a fost de mai multe ori, pana la urma toate lucrurile s-au reglat. Sa continuam sa discutam, altceva nu prea are sens aici.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
Stai linistit, scrie in continuare cum vrei.
Eventual nu are rost sa fie trei mesaje unul dupa altul in acelasi topic, poti spune totul intr-unul singur. In caz ca ai uitat ceva si nu s-a mai scris, poti da modificare mesaj si se poate completa.
Succes!
Eventual nu are rost sa fie trei mesaje unul dupa altul in acelasi topic, poti spune totul intr-unul singur. In caz ca ai uitat ceva si nu s-a mai scris, poti da modificare mesaj si se poate completa.
Succes!
discutam despre jocuri
da, am inteles si va multumesc.
si am o intrebare dumneavoastra domnu' Manu, nu vreti sa participati la campionatul de top speed?
si am o intrebare dumneavoastra domnu' Manu, nu vreti sa participati la campionatul de top speed?
Silviu
- Manu
- General de divizie
Nu ca nu as vrea, dar.. parca nu reusesc sa fiu prea competitiv in acest joc.
Eu urmaresc de pe margine si chiar astept cu nerabdare sa vad primele rezultate.
Sunt curios.
Eu urmaresc de pe margine si chiar astept cu nerabdare sa vad primele rezultate.
Sunt curios.
discutam despre jocuri
dar nu stiti? domnul Todericiu nu vrea sa participe la campionat, ca joaca foarte bine.
Silviu
- Manu
- General de divizie
Pe asta chiar n-o stiu.
discutam despre jocuri
domnul Emanuel, va rog daca vreti sa imi explicati si mie cum sa fac si eu o masina pentru jocul top speed, cam de ce programe as avea nevoie si ce trebuie sa stiu
Silviu
- Manu
- General de divizie
Nu sunt atotstiutor, chiar nu cunosc problema masinilor in Top Speed.
Intreaba-l pe Bogdan, poate explica el ce si cum si pe aici, bineinteles daca mai stie sa intre pe forum.
Intreaba-l pe Bogdan, poate explica el ce si cum si pe aici, bineinteles daca mai stie sa intre pe forum.
se poate face masina si tot de ce ai nevoie e un programel care vine instalat odata cu top speed. dati la x-sight utility daca imi amintesc bine... sau ceva cu x-sight ori cum. in start menu in top speed apoi cu alt cautati prin meniuri pana la new car sau new track. dar la masina e complicat... nu ma prea pricep. desi m-am uitat o data peste cum s-ar construi... in schimb am facut un circuit care se cheama romania. si ma pot juca pe el... e chiar super... la circuit e mult mai simplu.